Spike Alto Extremo Exact

  • Spike Alto Extremo Exact
758,81 RON / Set

Cantitate:
+
De la: 126.47 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Equipment feets with with many nuances in detail and an excellent performance. The energy from the device can be removed easily and in this corpus will then be reduced without vibrations that penetrate the underground. In combination with the optimized footprint these absorbers are a good medium to facilitate a better acoustic pattern to Hifi-device, especially CD-players, tube devices and preamplifier as well as loudspeaker will benefit of them.

The Delrin body, the bronze ball and the stainless steel puck combined make an excellent and effective combination of materials. In combination with the optimized platform the Exact is a very good product to lend hi-fi devices and loudspeakers superior sound quality with precise three-dimensionality and differentiated dynamics. Through his M4 thread it can be directly mounted.

Dimensions:
30 mm high
43 mm diameter
with M4 thread

Load capacity:
50 kg per absorber
Made in Germany


Specificatii Spike Alto Extremo Exact

Specificatii 10 ani de traditie, Alto-Extremo producator german fabrica printre cele mai bune produse antivibratii din lume ! Acestea pot fi folosite atat pentru echipament sensibil : pick-up, DAC, CD Player cat si pentru amplificatoare, boxe, rack-uri si chiar standuri pentru boxe.

Compania Alto-Extremo a fost fondată în 2004 în Germania. Pentru dezvoltarea produselor de o calitate exceptionala si rigurozitate de invidiat, ingineri germani de prestigiu formeaza o echipa inchegata care au un singur scop: precizie, calitate, design.
ProducÈ›ia are loc exclusiv în Germania.
Pe baza experienței castigate in decurs de mai bine 10 ani, Alto-Extremo produce diferite produse care se folosesc zi de zi intr-un sistem HiFi.
Cu ajutorul produselor Alto-Extremo orice produs HiFi ca cele mentionate mai sus (pick-up, DAC, CD Player cat si pentru amplificatoare, boxe, rack-uri si chiar standuri pentru boxe ) presteaza la potentialul lor maxim.
Folosirea produselor Alto-Extremo aduce o dinamica mai buna, o scena mai mare, voci mai naturale, mai multa transparenta, mai multa viteza si o claritate mai buna.
Alto-Extremo este un produs pe care orice iubitor de muzica trebuie sa il aibe!

Nu sunt recenzii pentru Spike Alto Extremo Exact. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare