Sistem de masurare Dayton Audio OmniMic V2

  • Sistem de masurare Dayton Audio OmniMic V2
1400,88 RON
Cantitate:
+
De la: 233.48 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton OmniMic V2 sistemul de m─âsurare perfect pentru integratorii de sisteme comerciale, ingineri ┼či instalatori Home Cinema. A fost dezvoltat ├«n colaborare cu Liberty Instruments, inventatorii analizorului audio Praxis. OmniMic V2 efectueaz─â m─âsur─âtori audio rapide ┼či acurate la un pre┼ú excelent.
Semnalele de test audio pot fi generate folosind un laptop sau orice cd player. Sistemul include microfon omnidirec┼úional USB calibrat individual, clip de microfon, software OmniMic V2 ┼či cd-uri cu semnale de test, cablu USB 2m ┼či cutie de transport. Programul software este compatibil cu Windows XP, Vista ┼či Windows 7.
Garanţie 12 luni.

Nu sunt recenzii pentru Sistem de masurare Dayton Audio OmniMic V2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare