Sistem de masurare Dayton Audio OmniMic V2

  • Sistem de masurare Dayton Audio OmniMic V2
1399,00 RON
Cantitate:
+
De la: 233.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton OmniMic V2 sistemul de m─âsurare perfect pentru integratorii de sisteme comerciale, ingineri ┼či instalatori Home Cinema. A fost dezvoltat ├«n colaborare cu Liberty Instruments, inventatorii analizorului audio Praxis. OmniMic V2 efectueaz─â m─âsur─âtori audio rapide ┼či acurate la un pre┼ú excelent.
Semnalele de test audio pot fi generate folosind un laptop sau orice cd player. Sistemul include microfon omnidirec┼úional USB calibrat individual, clip de microfon, software OmniMic V2 ┼či cd-uri cu semnale de test, cablu USB 2m ┼či cutie de transport. Programul software este compatibil cu Windows XP, Vista ┼či Windows 7.
Garanţie 12 luni.

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul bani/valoare la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eternal disputa cu granzii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei ├óÔéČÔÇť awesomely affordable ├óÔéČÔÇť excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Sistem de masurare Dayton Audio OmniMic V2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare