Rack AV Sanus Europa EFAB-B1

  • Rack AV Sanus Europa EFAB-B1
  • Rack AV Sanus Europa EFAB-B1
  • Rack AV Sanus Europa EFAB-B1
  • Rack AV Sanus Europa EFAB-B1
799,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 133.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Rackul Sanus Foundations Euro Series EFAB-II este o bază audio cu un design modular, modern, complet personalizabil, ce se poate extinde cu ușurinţă pentru a se potrivi cu orice sistem. Cadrul robust din oţel cu ecartamente grele asigura o stabilitate, iar stâlpii pentru inaltare sunt disponibili pentru o potrivire personalizată.

Caracteristicile includ mecanismul de glisare premium pentru podea din nailon, arhitectura deschisa pentru un maxim de airflow și o cale de gestionare a cablurilor pentru sisteme complexe AV.The Sanus Foundations Euro Series EFAB-II is an audio base with a modular, contemporary design that is completely customizable and can easily expand to fit any system. Its sturdy shelves and heavy-gauge steel frame provide stability, and reduced- and extended-height pillars are available for a customized fit.
Features include premium nylon floor glides, open architecture for maximum airflow and a cable management path to contain complex AV systems

Specificatii Rack AV Sanus Europa EFAB-B1

Specificatii Product weight capacity: 125 lbs. (56.82 kg). Dimensions: 22.50 W x 5 H x 19.50 D (57.15 x 12.70 x 49.53 cm).
Rack AV Sanus Europa EFAB-B1
PDF 1 Rack AV Sanus Europa EFAB-B1

Nu sunt recenzii pentru Rack AV Sanus Europa EFAB-B1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare