Rack AV NorStone Stabbl HiFi

  • Rack AV NorStone Stabbl HiFi
  • Rack AV NorStone Stabbl HiFi
2245,00 RON
Cantitate:
+
De la: 374.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Odata cu linia Stabbl, Norstone a decis sa abordeze o latura simpla, oferind piese de mobilier perfecte pentru audiofili. Sunt pe cat de functionale pe atat de solide.
Fie ca alegeti versiunea HiFi sau AV, Stabbl va asigura absorbtia vibratiilor printr-un sistem inclus in fiecare raft, si o soliditate a rafturilor de grosime 15mm. Aceste rafturi solide de sticla neagra dau aspectul elegant ce se adapteaza oricarui stil de interior.

Dimensiuni:
Dimensiuni totale (latime x inaltime x adancime): 600 x 787 x 550mm
Grosime raft: 15mm
Decuplare mecanica a fiecarui modul

Greutate totala 26 kg

Pret, TVA inclus: 500 EUR

Rack AV NorStone Stabbl HiFi
PDF 1 Rack AV NorStone Stabbl HiFi

Nu sunt recenzii pentru Rack AV NorStone Stabbl HiFi. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare