Rack AV NorStone Bergen AV 2

  • Rack AV NorStone Bergen AV 2
  • Rack AV NorStone Bergen AV 2
  • Rack AV NorStone Bergen AV 2
  • Rack AV NorStone Bergen AV 2
1345,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 224.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Fiind un sistem decuplat modular, prin spikeuri, Bergen s-a detasat rapid din gama de mobilier Norstone ca favorit al dependentilor de audio. Bergen AV 2 desavarseste acum acest concept foarte eficient. Rigiditatea a fost crescuta prin modul rafturile sunt fixate intre diferitele parti ale picioarelor. Fiecare nivel, inclusiv cel mai mic, are spikeuri si contraspikeuri proprii. Astfel, aceasta piesa de mobilier devine un aliat de prim rang impotriva vibratiilor. Bergen AV 2, cu cele 3 rafturi mari, este ideal pentru aparatura AV si sisteme Hi-Fi de nivel mai inalt. Raftul de sus are inaltimea perfecta pentru ecran TV. Este bine echipate pentru video, precum si pentru Hi-Fi.

Dimensiuni:
Dimensiuni totale (latime x inaltime x adancime): 1058 x 529 x 500 mm
Raft A (latime x adancime): 460 x 402 mm
Grosime: 8 mm
Greutate maxima admisa: 80 kg
Raft B (latime x adancime): 460 x 402 mm
Grosime: 8 mm
Greutate maxima admisa: 40 kg
Raft C (latime x adancime): 460 x 402 mm
Grosime: 8 mm
Greutate maxima admisa: 40 kg
Inaltime intre rafturi: 182 mm - 242 mm
Greutate totala 35 kg
Rack AV NorStone Bergen AV 2
PDF 1 Rack AV NorStone Bergen AV 2

Nu sunt recenzii pentru Rack AV NorStone Bergen AV 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare