Rack AV Audio Alchemy Rack 3

  • Rack AV Audio Alchemy Rack 3
  • Rack AV Audio Alchemy Rack 3
1125,00 RON
Cantitate:
+
De la: 187.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!

Rack hi-fi cu 4 piloni din Oţel vopsit argintiu/negru în câmp electrostatic. 3 poliţe (muchii drepte) din MDF furniruit fag natur şi lăcuit mat în 4 straturi.

Pentru muchii rotunjite +30.00 euro/rack. Pentru alte esenţe de furnir şi/sau băiţuire se va percepe o diferenţă de preţ faţă de fag natur.

Se livrează dezasamblat. Instrucţiuni de montare detaliate. Uşor de asamblat, modular. Arhitectură deschisă. Spike-uri reglabile. Poate fi uşor integrat în orice living.

Etajele suportă 33,33kg fiecare. Greutate rack: 24,00kg!!!

Rack AV Audio Alchemy Rack 3
PDF 1 Rack AV Audio Alchemy Rack 3

Nu sunt recenzii pentru Rack AV Audio Alchemy Rack 3 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare