Protectie Spike bFly Audio Disc Pro MK2

  • Protectie Spike bFly Audio Disc Pro MK2
  • Protectie Spike bFly Audio Disc Pro MK2
103,27 RON / Bucata
Model

Cantitate:
+
De la: 17.21 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Protectie spike pentru orice produs electronic cum ar fi: cd player, pick up, streamer, amplificator, puetere, DAC, boxe, samd
Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor anitvibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio

Acest produs este recomandat in special pentru boxe. Acest produs este de 4 tipuri, denumite Disc Pro, ele difera in functie de dimensiune cat si greutatea pe care o suporta

Spike disc with absorber

b.DISC disc fro spikes with integrated absorber

NEW:
The PRO now as MK2 version
with optimized damping behaviour

NEW: Now avaiable as low-priced Basic version

NEU: The Size L auch suitable for racks


b.DISC PRO
MK2 aluminium

Why absorber for spikes?
If you have instabile ground like parquet floor or laminate the vibration of your loudspeakers will be transported to your HiFi components. Because of microphonic effect the quality of sound will be audible declined. With our b.DISC the vibrations will be stopped already under the loudspeakers and your Hifi equipment could work in quiet.

We offer the b.DISC in 2 versions

BASIC
The absorber material of the BASIC version consists of a two-layer ring of our improved cork-rubber granulate.

For optimal adjustment to the weight we offer 3 sizes (see below)

Color: aluminium or black

PRO MK2
The PRO version has a disc of the polymer Sorbothane, which is separated by a film-like inlay (purple) from a ring of our improved cork-rubber granulate. This specific separation of the both absorber layers provides an improved behaviour of absorption.

For optimal adjustment to the weight we offer 3 sizes (see below)

Color: aluminium or black

For optimal adjustment to the weight we offer 3 sizes

Size load capacityDiameter Height
S
5 kg/piece Ø 37mm 10mm
M 12 kg/piece Ø 42mm 11mm
L 100 kg/piece Ø 55mm 13mm

Nu sunt recenzii pentru Protectie Spike bFly Audio Disc Pro MK2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare