Produs Antivibratie Vynil bFly Audio PG0

  • Produs Antivibratie Vynil bFly Audio PG0
309,81 RON
Cantitate:
+
De la: 51.64 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Produs Antivibratie destinat in exclusivitate discurilor de vynil. Se monteaza deasupra discului pentru eliminarea vibratiilor produse de miscarea acestuia in momentul redarii

Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor anitvibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio

PG0 Weight for your Turntable - with natural rubber

  • Vibration damping via an ring of natural rubber underside
  • Corpus made of Aluminium with 3 dry to handle aluminium rings
  • Weight 380 g - so suitable for vibrant turntables like THORENS, Linn LP12, Dual, Phonosophie etc.
  • Diameter 78 mm, Height 31 mm


Specificatii Produs Antivibratie Vynil bFly Audio PG0

Tip Echipament Tuning pentru LP/Vynil
Produs Antivibratie Vynil bFly Audio PG0
PDF 1 Produs Antivibratie Vynil bFly Audio PG0

Nu sunt recenzii pentru Produs Antivibratie Vynil bFly Audio PG0. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare