Procesor de Sunet Alpine PXA-H100

  • Procesor de Sunet Alpine PXA-H100
599,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 99.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

PROCESOR DE SUNET PENTRU IMPRINT

Sunetul IMPRINT este un uimitor nivel de procesare a sunetului si prin tehnologia sa puteti asculta muzica exact asa cum trebuie. Acuratetea sunetului este asa cum nu a mai existat vreodata intr-o masina , foloseste sisteme sofisticate de tuning audio , inclusiv MultiEQ , care masoara acustica masinii si proceseaza sunetul precis si automat.

Inaintea inovativului procesor de sunet IMPRINT este o tehnologie numita MultiEQ. Ea analizeaza caracteristicile acustice ale interiorului masinii tale si apoi creaza un set de filtre de egalizare pt. a corecta raspunsul in frecventa si intarzierile fiecarui difuzor din masina. MultiEQ aplica o precesare pe mai mult de 500 de frecvente din spectrul audio corectand sunetul pentru o performanta optima si precisa in masina ta. Rezultatul este ca toata lumea din masina asculta muzica cu o claritate superba.


Specificatii Procesor de Sunet Alpine PXA-H100

Specificatii Convertor 24-Bit D/A
3 PreOuts (4 Volts)

Setari de sunet

MediaXpander , 5 surse , 3 nivele fiecare
Corectie de timp : 6 canale
Egalizator parametric : 5 benzi
Egalizator grafic : 7 benzi
EQ fabrica : 10 presetari
Crosswover : 2/3 canale
MultiEQ : pregatire IMPRINT

Specificatii

Dimensiuni : 110( L) x 25(I) x 65 ( AD) mm
Greutate : 345g

Nu sunt recenzii pentru Procesor de Sunet Alpine PXA-H100. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare