Preamplificator Xindak XA3200MKII

  • Preamplificator Xindak XA3200MKII
3503,50 RON
Cantitate:
+
De la: 583.92 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Design cu tuburi 2AT7, 12AX7. Relee de comutare între intrări.
Telecomand─â.

Răspuns în frecvenţă:
10-100000Hz +/- 1dB
Intr─âri: 1 x RCA
Ie┼čiri: 2 x RCA
THD: < 0,1%
Raport S/N: > 87dB
Dimensiuni: 430mm*104mm*312mm
Garanţie: 24 luni
Greutate: 7kg


Specificatii Preamplificator Xindak XA3200MKII

Tip Echipament Solid State

Xindak - Din China, cu dragoste

In ultimii ani, cativa dintre polii puterii globale din industria Hi-Fi par sa se fi mutat in China, din motive evidente. Piata e in expansiune, costurile de productie mici, iar fabricile din zona au ajuns la un excelent nivel tehnologic si de resurse umane. Unul dintre numele care au devenit deja faimoase din randul producatorilor chinezi este Xindak. Avand avantajul unei mosteniri tehnice impresionante (fosta fabrica Xinda Audio, din anii 1980), Chengdu XINDAK Electronics este acum liderul producatorilor chinezi cu marci proprii si propune o multime de produse excelente la preturi pe care si le poate permite oricine.

Avand in portofoliu brandurile Xindak, Audreal si Soundbright, precum si o lista de repere pentru toate subdomeniile industriei (boxe, amplificatoare, cabluri, playere, accesorii etc), Xindak a devenit in ultimii ani foarte cunoscut si apreciat in intreaga lume, mai ales pentru produse extrem de oneste, cu caracteristici sonore impresionante si preturi foarte accesibile. Mai mult decat atat, preocuparea pentru design este prioritara la Xindak, astfel ca produsele lor (cu o mentiune speciala pentru amplificatoarele pe lampi) arata (si suna) precum unele de multe ori mai scumpe de la marci celebre. Una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care nu sunt dependenti de notorietatea brandului ci doar de prestatia sonora a componentei/sistemului. 

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Xindak XA3200MKII . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare