Preamplificator Musical Fidelity M8PRE

  • Preamplificator Musical Fidelity M8PRE
  • Preamplificator Musical Fidelity M8PRE
  • Preamplificator Musical Fidelity M8PRE
20319,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 3386.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

M8PRE este un pre-amplificator fără limite. De la performanţă la conectivitate, cu finisaje și materiale de înaltă calitate, M8PRE va deveni componenta vedetă în orice sistem.

M8-ul are o gamă largă de intrări, pentru a întâmpina necesităţile atât a sistemelor tradiţionale, cât și a celor moderne. Acesta oferă un phono (MM/MC), două intrări balansate (XLR) și trei intrări standard.

Măsurătorile tehnice sunt dovada calităţii excepţionale de inginerie: de la distorsiuni ultra-joase la răspuns în frecvenţă aproape perfect, măsurătorile confirmaă ceea ce aud urechile la fiecare ascultare.

Primul element excepţional din pre-amplificatorul M8 este designul său total balansat. Al doilea element al M8-ului este circuitul de clasă A, implementat într-o configuratie avansată.

Intrarea phono este de tip MM/MC cu zgomot redus, cu distorsiuni reduse și cu un egalizator atent creat pentru o foarte bună sicronizare cu aproape orice pick-up. Datorită acestor aspecte, M8PRE este partenerul ideal pentru pick-up-ul dumneavoastră. Împreună cu celalalte intrări, M8PRE-ul oferă foarte mare flexibilitate în privinţa surselor muzicale, atât tradiţionale, cât și moderne.

M8PRE-ul este o alegere de top, cu performanţe tehnice impresionante, design extraordinar, flexibilitate foarte ridicată la nivel de surse audio, cu un nivel de putere care va conduce aproape orice amplificator fără efort.


Specificatii Preamplificator Musical Fidelity M8PRE

Specificatii Pre-Amplifier

THD(+ noise) - single ended: <0.005%
THD(+ noise) - XLR Balanced: <0.004%
Signal to Noise Ratio: >118dB ÔÇśAÔÇ▓-weighted
Frequency Response: +0, Ôłĺ1dB, 5Hz to 100 kHz

Inputs

1x Switchable MM/MC RCA / Phono
2x XLR Balanced Line Level
5x RCA / Phono Line Level

General

Dimensions - WxHxD (mm): 440 x 162 x 400
Weight (unpacked / packed): 17 kg / 23 kg

Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Musical Fidelity M8PRE. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare