Preamplificator + Convertor Digital/Analog (DAC) Leema Libra

  • Preamplificator + Convertor Digital/Analog (DAC) Leema Libra
  • Preamplificator + Convertor Digital/Analog (DAC) Leema Libra
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Preamplificator + Convertor Digital/Analog (DAC) Leema Libra are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
32399,00 RON

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 5399.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Preamplificator stereo, cu DAC, bluetooth, USB DAC


Digital audio nu a sunat niciodata atat de bine!

Zeci de ani de experienta in audio digital pentru studiouri profesionale din intreaga lume, cristalizata in fabulosul model nou de la Leema Acoustics: Libra DAC.

Gazduit in aceeasi solida carcasa precum faimosul Tucana sau Antila, noul Libra DAC detine o colectie de tehnologii de ultima ora, optiunile de intrari fiind uimitoare:

Trei intrari coaxiale si trei optice, capabile de a accepta high-resolution 24 bit 192kHz audio in mod natural, insa acestea sunt insotite de optiuni mai ezoterice, precum cele doua intrari I2S via conectori RJ45. Folosind alocarea programabila a pinilor prin software, orice sursa high end cu interfata I2S poate fi folosita.

Pentru cei care sunt obisnuiti cu standardul profesional AES/EBU, sunt prevazute doua intrari standard XLR.

Modulul de inalta clasa Leema M1 USB pentru conectarea unui computer folosind Windows, Macintosh sau Linux. Interfata USB este total asincrona, Libra sincronizand in mod precis datele primite de la computer, cu un nivel foarte scazut de jitter. Aceasta facilitate, impreuna cu izolarea full-galvanic, asigura faptul ca muzica de pe calculator va suna la maximum posibil din punct de vedere tehnic.

De la recentul show din Bristol - UK, Libra a fost upgradat pentru a furniza DSD64, DSD128, DXD & 384kHz prin intrarile USB si I2S. DSD64 este suportat prin toate intrarile SPDIF (coax si optical) si AES/EBU.

Libra incorporeaza modulele DAC Leema complet balansate Quattro Infinity dual-mono. Aceste module detin facilitatea de selectare a largimii de banda a filtrului pentru maxima flexibilitate. Daca tehnologia de conversie DAC va evolua in timp, aceste module pot fi inlocuite usor fara investitie mare.

Partea audio analog nu a fost uitata, cu trei intrari separate, fiecare putand fi configurata individual ca single ended RCA sau balansata XLR. Intregul semnal audio digital sau analog este complet balansat, incepand cu streamul digital pana la iesirile analogice.

Este prezenta si o interfata optionala Bluetooth, putand astfel prelua muzica wireless din computere sau tablete / telefoane / iPod / iPad.

Flexibilitatea este prezenta si la partea de iesiri. Libra poate opera ca o componenta audio conventionala cu iesiri de nivel fix, sau ca un preamplificator high end cu control deplin al volumului. Iesirile sunt RCA si XLR, si este deasemenea prezenta si interfata de control LIPS, cu ajutorul careia poate controla un intreg lant de amplificatoare Leema conectate.

In final trebuie mentionat si amplificatorul de casti de cea mai buna calitate, facand din Libra solutia ideala single box.

Leema Libra DAC... Digital audio asa cum ar trebui sa fie de fapt.


Analogue Inputs: 3 (configurable as Balanced or Un-Balanced)
Bluetooth interface: Yes (option)
Headphone Amplifier: Yes (high quality)
S/PDIF Coaxial Inputs: 3 (24 bit 192kHz & DSD64)
S/PDIF Optical Inputs: 3 (24 bit 192kHz & DSD64)
I2S Inputs: 2 via RJ45 connectors (24 bit 384kHz, DXD, DSD64 & DSD128)
One I2S Input has fully programmable pin allocation
AES/EBU Inputs: 2 via XLR connectors (24 bit 192kHz & DSD64)
Asynchronous USB: Yes (24 bit 384kHz, DXD, DSD64 & DSD128)
USB: Yes (fully asynchronous - Windows & Macintosh)
USB Isolation: Full Galvanic

Pret, TVA inclus: 7200 EUR

Specificatii Preamplificator + Convertor Digital/Analog (DAC) Leema Libra

Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator + Convertor Digital/Analog (DAC) Leema Libra. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare