Preamplificator Aurum P8

  • Preamplificator Aurum P8
  • Preamplificator Aurum P8
  • Preamplificator Aurum P8
10999,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 1833.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Celebra pentru incintele acustice high end, firma germana Aurum a decis anul acesta sa inceapa productia unor amplificatoare, CD playere, preamplificatoare de cea mai inalta clasa audiofila, in aceeasi linie de performanta cu boxele Aurum.

AURUM P8 a fost proiectat in ideea de a obtine un preamplificator stereo de inalta clasa, cu dimensiuni cat mai reduse. Usor de folosit, ingloband cea mai inalta tehnologie in circuitele componente, P8 stabileste un nou standard in sunet, configurare si operabilitate. Sectiunea digitala este proiectata cu circuite discrete, si buffere. Avand un convertor D/A 192kHz/24-bit Burr Brown si un sistem sofisticat de reducere a jitter-ului, P8 surclaseaza multe surse digitale de pe piata.

Specificatii Preamplificator Aurum P8

Specificatii Convertor D/A inclus 192kHz/24-bit Burr Brown
Intrari digitale coaxial optic si USB
2 intrari XLR
3 intrari RCA
Intrare PHONO cu setari MM/MC
2 iesiri XLR
1 iesire RCA
Iesire pt casti
Intrari: 8x RCA R/L, 1 x XLR balanced
Dimensiuni (wxhxd) 453 x 82 x 330 mm
Finisaj: negru / negru cu furnir lateral
Greutate 5,31 kg
Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Preamplificator Aurum P8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare