Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver

  • Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4999,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 833.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Turntable

• Electronic speed control with ultimate speed stability

• Precision balanced sandwich-platter with vinyl mat

• Record clamp tightens record to platter

• Transparent acrylic chassis

• Audiophile grade 9” EVO carbon tonearm

• Inverted tonearm bearings (ABEC 7 quality)

• Available with or without 2M Silver phono cartridge 2M Silver cartridge with silver voice coils

Outstanding performance from a compact and luxurious turntable configuration

2Xperience DC Acryl is based on the 2Xperience belt-drive concept which incorporates over 20 years of turntable design experi-ence. The addition of precision motor control and a highend 9cc Evolution carbon fiber tonearm means playback quality is vastly improved. The acoutically inert chassis is made from transparent acrylic. The turntable platter is built with heavy, non-resonant materials in a precisely balanced sandwich configuration. A vinyl layer acts as the perfect turntable mat. A screwable and light-weight record clamp eliminates unwanted record vibration and rumbling of the main platter bearing. The audio performance of the final product benefits from the resonance-free platter, avoiding the ringing effect of common metal and glass platters.

The 2Xperience DC Acryl is not only equipped with a highend tonearm, but comes on request with a pre-fitted Ortofon 2M Silver magnetic cartridge that makes use of silver voice coils. An acrylic dust cover is also included. While audio electronics are often hidden and controlled by phone or tablet apps, the analog record player again is put in scene as the center of a hifi system and proudly presented like high-quality speakers.


Specificatii Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver

Specificatii Speed 33, 45
Drive principle belt drive
Platter 300mm MDF
Mains bearing stainless steel
Wow & flutter +/- 0,08%
Speed drift +/- 0,3%
Signal to noise - 70dB
Tonearm 9” Carbon EVO
Effective arm length 230 mm
Effective arm mass 8,5 g
Overhang 18 mm
Tracking force 10 - 30mN
Included accessories 15 volts DC / 800 mA power supply, dust cover
Power connection 110/120 or 230/240 Volt - 50 or 60 Hz
Power consumption 4 watt max / < 0,5 watt standby
Dimensions 460 x 133 x 360 mm (WxHxD) lid closed
Weight 7,2 kg net

Pro-Ject Audio Systems

Inspirata de ideea de a sustine analogicul in fata asaltului digital, compania austriaca Pro-Ject Audio Systems a devenit una dintre cele mai puternice fortele motrice in reinventarea pick-up-urilor pentru piata hi-fi. Astazi, Pro-Ject Audio Systems este unul dintre liderii mondiali in producerea de pick-up-uri de inalta calitate, acestea fiind din nou acceptate ca must-have de catre orice iubitor de muzica dedicat. Produsele Pro-Ject sunt exportate in aproximativ 80 de tari – la nivel mondial – si este detinatorul numeroase premii din industria audio.

Produsele Pro-Ject sunt rezultatul unei cooperari exemplare intre diferite state europene. De peste 50 de ani se proiecteaza si produc pick-up-uri in fabrica din Litovel, iar linia de productie este una dintre cele mai avansate in materie de precizie si tehnologie, iar din aceasta colaborare a rezultat o varietate de produse Hi-Fi cu design minimalist si cu functionalitate deplina.

Pro-Ject Audio Systems este, in acest moment, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de pick-up-uri, cu o gama de modele create pentru a satisface toate nivelurile de asteptari si buget. In multe tari ale lumii clientii se pot baza pe servicii si asistenta competente din partea distribuitorilor, foarte experimentati in ceea ce priveste tehnologia analogica.

Produsele Pro-Ject demonstreaza performante audio dincolo de toate asteptarile asociate, in mod normal, cu pretul lor. Sunt usor de folosit, au o fiabilitate garantata pe viata, si, de asemenea, ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Suntem foarte mandri ca am facut fericiti cu produsele noastre mai multe sute de mii de iubitori de muzica din toata lumea. In activitatea noastra avem de-a face mereu cu cele mai noi tendinte in tehnologia audio, prin urmare suntem in masura sa oferim inovatii de ultima ora.

Pro-Ject Audio Systems este o divizie a Audio Tuning Vertriebs GmbH

Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver
PDF 1 Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver
Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver
PDF 2 Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver
Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver
PDF 3 Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Pro-Ject 2Xperience DC Acryl cu Ortofon 2M Silver. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare