Pick-Up Audio-Technica AT-LP1240USB

  • Pick-Up Audio-Technica AT-LP1240USB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pick-Up Audio-Technica AT-LP1240USB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2789,00 RON / Bucata 2399,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Cantitate:
+
De la: 464.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


AT-LP1240USB este construit pentru a reproduce muzcă în calitate excepţională chiar în condiţiile cele mai exigente. Utilizează un motor puternic de 16-poli, cu trei faze pentru stabilitatea vitezei neclintită împreună cu back-cueing ușor, redare înainte și înapoi, o funcţionare silenţioasă la 33-1/3, 45 sau 78 RPM. Pick-up-ul are un braţ în formă de S cu forţă de urmărire reglabilă (contragreutate), adaptarea anti-patinare și o montură de doză universală detașabilă (doza disponibilă separat). Ajustarea a înălţimii braţului pentru formarea unghiului de urmărire verticală este o caracteristică importantă pentru o redare cât se poate de exactă.

Alte caracteristici DJ-friendly: include un platou de amortizare din aluminiu turnat cu marcaje de viteză stroboscopice și slip mat, un indicator a vitezei iluminat și pitch control reglabil, un buton pornire/oprire, lumină de ghidaj ac, un ton braţ cu papuc de împământare dedicat, manetă de ridicare cu amortizor hidraulic și un blocaj care ţine braţul și doza în loc în timpul transportului.

AT-LP1240USB este perfect și pentru a asculta colecţiile de muzică acasă. Cu designul său elegant negru lucios și argintiu se potrivește pentru orice muzică stereo sau sistem de home entertainment și cu un preamplificator phono comutabil care îi permite să fie folosit cu o mare varietate de receptori, difuzoare cu amplificare și alte componente A/V.


Specificatii Pick-Up Audio-Technica AT-LP1240USB

Specificatii Tip: 3-viteze, functionare complet manuala fully manual operation
Motor: 16-poli, 3-faze, motor DC fara perii
Metoda de cuplare: Direct drive
Viteze selectabile: 33-1/3 RPM, 45 RPM, 78 RPM
Disc platan: 332 mm diametru, aluminiu turnat sub presiune
Cuplu de start: >4.5 kgf.cm
Sistem de franare: Oprire electronica
Wow si Flutter: < 0.1% WRMS (JIS WTD) cu 33 RPM
Raport semnal-zgomot: > 55 dB (DIN-B)
Nivel iesire: Pre-amp PHONO
2.5 mV nominal la 1 kHz, 5 cm/sec (HP-4005)
Pre-amp LINE:
150 mV nominal la 1 kHz, 5 cm/sec (HP-4005)
Functia USB: A/D, D/A - 16 bit 44.1 kHz sau 48 kHz USB selectabile; InterfaÈ›ă PC - USB 1.1 Compatibil cu Windows XP sau mai recent; MAC OSX sau mai recent
Dimensiuni: 450.0 mm W x 353.0 mm D x 166.5 mm H
Masa: 12.5 kg
Accesorii Incluse: Slip mat; capac protectie la praf; platter; adaptor 45 RPM; contragreutate; headshell; cablu de alimentare; cablu USB; cablu adaptor RC (mama) dual la jack mic (1/8” -3.5 mm) stereo tata; cablu adaptor RCA (mama) dual la jack mic (1/8” - 3.5 mm) stereo mama; dublu RCA (tata) cablu cu fir de masa integrat; lumina de ghidaj ac; software-ul Audacity (CD)

Nu sunt recenzii pentru Pick-Up Audio-Technica AT-LP1240USB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare