Panou pentru difuzie fonica EliAcoustic Fussor 2D First

  • Panou pentru difuzie fonica EliAcoustic Fussor 2D First
  • Panou pentru difuzie fonica EliAcoustic Fussor 2D First
249,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 41.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Comanda minima 2 bucati

EliAcoustic Fussor 2D First is a two-dimensional acoustic diffuser that controls sound reflections in the space-time domain.

Sound wave fronts bounce within the inner walls of the acoustic diffuser. This causes the reflection of waves with different angles and departure times. And what we perceive as a more surround sound and with greater amplitude. EliAcoustic Fuser 2D” has been designed to operate in the frequency range between 630 Hz and 10,000 Hz. Its scalable design allows a large diffuser formed from the union of several 2D EliAcoustic Fuser. Rotating 180 degrees the position will create pseudo-random sequences that will increase the acoustic diffusion of the room.Benefits

Creates surround sound

Reduces flutter echoes

Combine them rotating 90º

Acoustic diffusion increases

Reduces focalizations

Features

Dimensions: 595,0 x 595,0 x 166,3 mm

Material: EPS high density

Installation: EliGlue forte

Units per box: 2

Colors: White

Aplications

Audio Hi-End

Broadcasting

Recording and Mastering Studios

Home-Studios


Specificatii Panou pentru difuzie fonica EliAcoustic Fussor 2D First

Specificatii EliAcoustic este o companie cu sediul în Alicante (Spania), care proiecteaza si produce panouri acustice decorative avand solutii inovatoare.
In plus fata de inginerie, consultanta si teste acustice facute de specialisti in domeniu, EliAcoustic lucreaza cu arhitecti de design exterior cat si design interior, ceea ce permite echipei de productie sa isi imagineze, sa proiecteze si sa produca panouri acustice cu un design spectaculos, pretabile atat la o casa din stil clasic cat si uneia cu stil modern.
Inspirate de cele mai recente tendinte si dezvoltat dupa ani de cercetari acustice in laboratorul propriu, produsele EliAcoustic reprezinta un nou mod de a imbunatati acustica camerei.
Designerii de interior si-au pus amprenta asupra produselor, astfel incat pot crea locuri mai frumoase, mai primitoare, moderne sau clasice, cu cel mai bun confort acustic.
Panourile EliAcoustic pot imbunatati acustica spatiilor, cum ar fi: restaurante, cafenele, cluburi, pub-uri, home-cinema, studiouri de inregistrare, studiouri de televiziune ... oferind un finisaj si design unic. Design-ul tuturor produselor EliAcoustic, este supus unui proces continuu de îmbunatatire de catre inginerii lor.
Scopul EliAcoustic este cel de a obtine cele mai bune performante audio pentru fiecare produs in parte.
Produsele EliAcoustic sunt panouri de absorbtie fonica, de difuzie fonica, bass trap cat si accesoriile necesare montarii si lipirii acestora pe perete.
Panou pentru difuzie fonica EliAcoustic Fussor 2D First
PDF 1 Panou pentru difuzie fonica EliAcoustic Fussor 2D First

Nu sunt recenzii pentru Panou pentru difuzie fonica EliAcoustic Fussor 2D First. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare