Panou fonoizolant AVsound PST/PO

  • Panou fonoizolant AVsound PST/PO
  • Panou fonoizolant AVsound PST/PO
39,50 RON / Metru Patrat

Cantitate:
+
De la: 6.58 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Material: spuma poliuretanica reciclata de mare densitate 70-90kg/mc.Materialul nu poate fi tencuit sau dat cu lavabila. Materialele fonoabsorbante nu asigura imbunatatirea izolarii fonice in cazul in care sunt montate aparent, in aceasta situatie avand numai rol de tratament fonoabsorbant.

Montare: se monteaza ascuns, lipit de perete, peste acesta montandu-se profilele metalice de tavan si pardoseala, cu profile UD/CD intre cele doua, apoi se aplica una sau doua placi de gipscarton ignifugat sau placi lemn OSB.

Se monteaza usor, fara praf si mizerie, cu sau fara adeziv pe pereti sau plafoane.
In combinatii cu alte materiale (rigips, vată minerala etc.) poate atinge o rata de atenuare a zgomotului de 25-65dB

Materialul se poate folosi la izolatia fonica a cluburilor, discotecilor, restaurantelor, camerelor de hotel, apartamentelor, cabanelor de lemn, halelor de productie, salilor de cinema, etc.

Dimensiuni placi: 2000/1000x1000x20-100mm (are grosimi diferite intre 20mm si 100mm). Recomandam utilizarea placilor de 1000x1000mm fiind mai usor de manipulat si montat.

Rezistenta la foc: material ignifugat conform standardului FM.VSS 302 (C4)

Avantaje: montare facila, de doua ori mai rapida decat vata minerala, fara praf si mizerie; obtinerea de rezultate foarte bune la grosimi mult mai mici decat vata minerala.

Izolatie termica: comparabila cu vata minerala si polistiren

Componente:
50 - 70 % fulgi spuma poliuretanica flexibila
30 - 40 % materiale textile (la produsul PO lipseste materialul textil, are aceleasi caracteristici acustice, termice, ignifuge, dimensiuni si preturi)
10 - 20 % liant pentru poliuretan

Culoare: Gri deschis mozaic.

Pentru cantitati de peste 100 mp se acorda discount, cereti o oferta personalizata

Exceptie de la livrare gratuita sunt produsele pentru tratamente acustice/izolatii fonice, acestea avand un volum/greutate foarte mare costul transportului va fi suportat de catre client.
Produsele vor fi livrate cu Fan Courier
.

Nu sunt recenzii pentru Panou fonoizolant AVsound PST/PO. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare