Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Tramontane

  • Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Tramontane
  • Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Tramontane
29,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 4.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Comanda minima este de 24 de bucati


EliAcoustic Tramontane is ideal for those spaces where a clear and balanced sound is required, without complications.
The different depths of the cavities increase sound absorption. Its design, inspired by the ocean waves caused by wind Tramontane, provides a surround sound. We have designed the complex geometry to increase the absorbent surface of the panel up to + 174% compared to acoustic flat panels. It is a unique achievement! And we have to say.


Benefits

Clear and Balanced Sound

Easy install

Reduces reverberation time

Reduces background noise

Features

Dimensions: 297.5 x 297.5 x 55.9 mm

Foam Type: M1

Installation: EliGlue forte

Units per box: 24

Finish: foam

Colors: Grey

Aplications

Home-Studios

Broadcasting

Recording and Mastering Studios

Office and Restaurants

Specificatii Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Tramontane

Specificatii EliAcoustic este o companie cu sediul în Alicante (Spania), care proiecteaza si produce panouri acustice decorative avand solutii inovatoare.
In plus fata de inginerie, consultanta si teste acustice facute de specialisti in domeniu, EliAcoustic lucreaza cu arhitecti de design exterior cat si design interior, ceea ce permite echipei de productie sa isi imagineze, sa proiecteze si sa produca panouri acustice cu un design spectaculos, pretabile atat la o casa din stil clasic cat si uneia cu stil modern.
Inspirate de cele mai recente tendinte si dezvoltat dupa ani de cercetari acustice in laboratorul propriu, produsele EliAcoustic reprezinta un nou mod de a imbunatati acustica camerei.
Designerii de interior si-au pus amprenta asupra produselor, astfel incat pot crea locuri mai frumoase, mai primitoare, moderne sau clasice, cu cel mai bun confort acustic.
Panourile EliAcoustic pot imbunatati acustica spatiilor, cum ar fi: restaurante, cafenele, cluburi, pub-uri, home-cinema, studiouri de inregistrare, studiouri de televiziune ... oferind un finisaj si design unic. Design-ul tuturor produselor EliAcoustic, este supus unui proces continuu de îmbunatatire de catre inginerii lor.
Scopul EliAcoustic este cel de a obtine cele mai bune performante audio pentru fiecare produs in parte.
Produsele EliAcoustic sunt panouri de absorbtie fonica, de difuzie fonica, bass trap cat si accesoriile necesare montarii si lipirii acestora pe perete.

Nu sunt recenzii pentru Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Tramontane. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare