Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Radar First

  • Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Radar First
  • Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Radar First
109,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 18.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Comanda minima 4 bucati


EliAcoustic Radar offers precise control of the first acoustic room reflections and reverberation time. Getting a clearer, controlled and defined sound.
We have designed a resonant chambers to enhance sound absorption in mid frequencies (EliAcoustic Patented Technology). The joints between the panels are invisible thanks to its design grid. Its application is especially useful in areas with high acoustic requirements such as: broadcast rooms, recording studios, control room …


Benefits

Control of first reflections

Reduces reverberation

Increases in mid-frequency sound absorption

Joints invisible

Features

Dimensions: 595,0 x 595,0 x 48,6 mm

Foam Type: M1

Installation: EliGlue forte

Units per box: 4

Finish: foam

Colors: Grey

Aplications

Control Room

Broadcast

Recording and Mastering Studios

Home-Studio

Specificatii Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Radar First

Specificatii EliAcoustic este o companie cu sediul în Alicante (Spania), care proiecteaza si produce panouri acustice decorative avand solutii inovatoare.
In plus fata de inginerie, consultanta si teste acustice facute de specialisti in domeniu, EliAcoustic lucreaza cu arhitecti de design exterior cat si design interior, ceea ce permite echipei de productie sa isi imagineze, sa proiecteze si sa produca panouri acustice cu un design spectaculos, pretabile atat la o casa din stil clasic cat si uneia cu stil modern.
Inspirate de cele mai recente tendinte si dezvoltat dupa ani de cercetari acustice in laboratorul propriu, produsele EliAcoustic reprezinta un nou mod de a imbunatati acustica camerei.
Designerii de interior si-au pus amprenta asupra produselor, astfel incat pot crea locuri mai frumoase, mai primitoare, moderne sau clasice, cu cel mai bun confort acustic.
Panourile EliAcoustic pot imbunatati acustica spatiilor, cum ar fi: restaurante, cafenele, cluburi, pub-uri, home-cinema, studiouri de inregistrare, studiouri de televiziune ... oferind un finisaj si design unic. Design-ul tuturor produselor EliAcoustic, este supus unui proces continuu de îmbunatatire de catre inginerii lor.
Scopul EliAcoustic este cel de a obtine cele mai bune performante audio pentru fiecare produs in parte.
Produsele EliAcoustic sunt panouri de absorbtie fonica, de difuzie fonica, bass trap cat si accesoriile necesare montarii si lipirii acestora pe perete.

Nu sunt recenzii pentru Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Radar First. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare