Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Flag Slim Premiere

  • Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Flag Slim Premiere
  • Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Flag Slim Premiere
139,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 23.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Comanda minima 10 bucati


EliAcoustic Flag Slim Premiere is a solution designed especially to reduce noise and reverberation in spaces such as restaurants, halls, libraries, offices …
The three-dimensional geometry Flag Panel Premiere increases sound absorption capacity. Each area of the panel will be able to absorb different frequencies. Its design allows you to create decorative designs for any modern space. And velvet effect finish provides a wide range of colors, durability and ease of cleaning.


Benefits

Beautiful velvety finish

Reduces background noise

Reduces reverberation

Decorative design

Panel of variable thickness

Features

Dimensions:
595,0 x 595,0 x (9−29) mm

Foam Type: M1

Installation: EliGlue Forte

Units per box: 10

Finish: Textil

Colors:
White, Black, Light Grey, Blue ,
Brown, Beige, Red Wine, Dark Grey.

Aplications

Restaurants

Halls

Office

Libraries

Classrooms

Specificatii Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Flag Slim Premiere

Specificatii EliAcoustic este o companie cu sediul în Alicante (Spania), care proiecteaza si produce panouri acustice decorative avand solutii inovatoare.
In plus fata de inginerie, consultanta si teste acustice facute de specialisti in domeniu, EliAcoustic lucreaza cu arhitecti de design exterior cat si design interior, ceea ce permite echipei de productie sa isi imagineze, sa proiecteze si sa produca panouri acustice cu un design spectaculos, pretabile atat la o casa din stil clasic cat si uneia cu stil modern.
Inspirate de cele mai recente tendinte si dezvoltat dupa ani de cercetari acustice in laboratorul propriu, produsele EliAcoustic reprezinta un nou mod de a imbunatati acustica camerei.
Designerii de interior si-au pus amprenta asupra produselor, astfel incat pot crea locuri mai frumoase, mai primitoare, moderne sau clasice, cu cel mai bun confort acustic.
Panourile EliAcoustic pot imbunatati acustica spatiilor, cum ar fi: restaurante, cafenele, cluburi, pub-uri, home-cinema, studiouri de inregistrare, studiouri de televiziune ... oferind un finisaj si design unic. Design-ul tuturor produselor EliAcoustic, este supus unui proces continuu de îmbunatatire de catre inginerii lor.
Scopul EliAcoustic este cel de a obtine cele mai bune performante audio pentru fiecare produs in parte.
Produsele EliAcoustic sunt panouri de absorbtie fonica, de difuzie fonica, bass trap cat si accesoriile necesare montarii si lipirii acestora pe perete.

Nu sunt recenzii pentru Panou Fonoabsorbant EliAcoustic Flag Slim Premiere. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare