Pachet Casti OPPO PM-2 + Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128

  • Pachet Casti OPPO PM-2 + Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128
  • Pachet Casti OPPO PM-2 + Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128
  • Pachet Casti OPPO PM-2 + Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Casti OPPO PM-2 + Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4698,00 RON / Pachet 3599,00 RON / Pachet

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

  • Casti OPPO PM-2

  • Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128

Casti OPPO PM-2

Oppo PM-1 casti magnetice plane ofera un mod de gandire diferit despre acest tip de tehnologie. PM-2 sunt caracterizate de o combinatie intre naturalete, dinamica, calitate a sunetului, mandrie de a le purta si o masa redusa. Ele sunt rezultatul mai multor ani de cercetare si dezvoltare ale unei echipe de ingineri pasionati de audio-acustica, oameni de stiinta in chimie si stiinta materialelor si audiofili. Tehnologia este definita de o gama larga de solutii inovatoare care ofera performante exceptionale.

Avantajele tehnologiei magnetice plane se bazeaza pe faptul ca intr-un driver plan sunetul este generat de o diafragma foarte subtire si usoara sunetul fiind deasemenea condus in intreaga suprafata radiant in mod egal. Sunetul intra in ureche ca o unda plana numit ERP (ear reference point − punct de referinta al urechii) cu toate componentele spectrului fazate. Un driver dinamic tip al unei casti normale este caracterizat de diferente de faza si neregularitati si deci de coerenta din pricina varfurilor si a impulsurilor sonore foarte scurte. Un driver magnetic plan are si avantajul unei impedante pur rezistive. Acesta are un model conductiv plat fara nicio componenta inductiva care elimina inductanta legata de distorsiunile IM comune castilor dinamice. O incarcare rezistiva asigura deasemenea ca orice amplificator va induce in casti un semnal fara schimbari in balanta spectrala.

Oppo integreaza unic mai multe inovatii si metode proprietare dezvoltate de-a lungul anilor uzitand cele mai recente descoperiri in tehnologia materialelor si tehnicilor de fabricatie. Rezultatele acestor cercetari s-au concentrat pe eliminarea problemelor care afecteaza adesea castile magnetice plane si anume, sensibilitatea scazuta, masa mare, stabilitatea scazuta a diafragmei si fiabilitatea si astfel a creat o tehnologie noua in domeniu. Castile magnetice plane Oppo utilizeaza un magnet FEM optimizat cu magneti de inalta energie din Neodymium. O mare diafragma plana ovala este pozitionata intr-un camp magnetic uniform. Diafragma este constituita din conductori plati organizati ca o spirala pe ambele parti ale unui film subtire de polimer. Sistemul magnetic si modul de aranjare al conductorului sunt optimizate pentru o putere maxima de conducere ceea ce se reflecta in sensibilitate iar forta aplicata pe suprafata radianta ofera coerenta. Diafragma este formata din 7 straturi extrem de fine fiecare avand importanta sa in performanta, fiabilitate, longevitate.

Aceste avantaje ale inaltei rezolutii in tehnologia castilor magnetice plane Oppo cat si design-ul avansat asigura un sunet deschis, transparent, dinamic, cutonuri foarte echilibrate si distorsiuni mici, luand nastere un produs care comunica fiecare nuanta si intentie a compozitorului si producand un inalta angajament emotional pentru audiofil. Cu finaisarea sa industriala dar in acelasi timp orientata clar spre detaliu, PM-2 se incadreaza perfect atat in caminul sau camera audifilului cat si cu peisajul urban si un dispozitiv portabil High-End.


Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128

Aune X1s este atat amplificator de casti cat si convertor digital-analog (DAC).
Aune X1s este la a 5 a generatie a producatorului in care s-a integrat toata tehnologia si componentele necesare pentru un sunet realist, muzical, corect, dinamic
Aune X1s rivalizeaza cu convertoare de 5 ori mai scumpe fiind extrem de apreciat de catre toti utilizatorii sai.
Publicatii de prestigiu gen Head-Fi.org sau High Fidelity au doar cuvinte de lauda: sunet analog, precis, dinamic si transparent ...
Aune X1s are un jitter scazut, folosind ultimul XMOS si 32Bit 9018K2M suportand USB asyncron pentru fisiere high-resolution de 384 Khz si fisiere DSD128.
X1s poate fi folosit ca DAC de sine statator avand intrare optica digitala si coaxial digitala facand astfel upsampling la 24Bits/192 Khz.
X1s are dimensiuni reduse de 145mm x 171mm x 45mm, cu o frecventa intre 20-20 Khz si o iesire de casti de 300 ohm/80MW.


- Super low jitter ascyronous data transfer

- Latest XMOS + ESS9018 cricuit frame

- Support USB2.0 with provided driver for Windows and no driver required for Mac

- Enhanced Op-Amp + Buffer amplifier frame with indepenent positive and negative power supply

- Outboard power supply to keep internal noise / interference lowest possible

-Versatile - used as standalone DAC or Headphone Amplifier with high driving ability for most headphones

Nu sunt recenzii pentru Pachet Casti OPPO PM-2 + Amplificator de Casti Aune X1s 32BIT/384 DSD128. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare