Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F

  • Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
9607,00 RON / Pachet 8649,00 RON / Pachet

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1601.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

Boxe Dali Zensor 7

Modelul de vârf al seriei, Zensor 7 este o boxă de podea cu o înălÈ›ime de aproape 1 m. Impactul vizual puternic al impunătoarei incinte finisată cu multe straturi de lac super-lucios este dublat de cel sonor. Zensor 7 este soluÈ›ia potrivită în cazul în care căutaÈ›i o pereche de incinte pentru o cameră medie / mare È™i cu un buget moderat.

Zensor 7 este echipată cu două difuzoare de 7. Dali a preferat să folosească difuzoare cu membrane substanÈ›ial mai mari decât cele folosite în mod uzual pentru a putea oferi o dinamică superioară reprodusă cu realism. Tweeterul utilizat pentru frecvenÈ›ele înalte are o masă redusă la jumătate faÈ›ă de majoritatea tweeterelor similare aflate pe piaÈ›ă. Masa redusă permite reproducerea unor înalte curate È™i cristaline.

Detaliile constructive sunt tratate cu mare atenÈ›ie iar forma nu este neglijată în detrimentul funcÈ›iunii. Marginile rotunjite nu dau doar un aspect elegant ci È™i contribuie la diminuarea difracÈ›iei È™i, implicit, a distorsiunilor. Atât pentru panoul frontal, cât È™i pentru baza boxei, s-a utilizat aluminiul masiv. O grilă detaÈ™abilă a fost inclusă pentru a proteja difuzoarele È™i pentru a completa aspectul general al incintei.

În concluzie, Dali a dorit să facă din Zensor 7 o boxă care să ofere o experienÈ›ă unică È™i deplin satisfăcătoare, respectând tradiÈ›ia È™i experienÈ›a acumulată în timp cu dorinÈ›a de a inova È™i de a căuta mereu progresul. Zensor 7 este capabilă să reproducă chiar È™i cele mai fine detalii dintr-un semnal stereofonic, cu putere È™i autoritate. Pot fi folosite cu mare succes È™i pe post de boxe frontale într-un sistem surround.

Boxe Dali Zensor 1

Zensor 1 sunt atât de mici încât pot fi luate acasă la subÈ›ioară. În ciuda dimensiunilor modeste pot oferi extrem de multă muzică, în buna tradiÈ›ie audiofilă daneză.

Cel mai mic model din gama Zensor, Zensor 1 este o alegere flexibilă, putând fi utilizat cu succes atât ca pereche de boxe principală într-un sistem stereo cât È™i ca boxe de spate într-un sistem surround, alături de modelele superioare din gama Zensor. În configuraÈ›ia stereo, un subwoofer poate fi integrat cu succes pentru a întări răspunsul în frecvenÈ›ele joase.

Bun la toate, Zensor 1 merge perfect în camere mici sau medii, în configuraÈ›ie stereo. În cazul în care dimensiunile camerei sunt mai mari, vă recomandăm să urcaÈ›i în gamă, fie la modelul de raft superior (Zensor 3), fie la boxele de podea Zensor 5 sau Zensor 7.

Chiar dacă este cel mai mic È™i ieftin model din gama Zensor, lui Zensor 1 nu-i lipsesc trăsăturile specifice Dali: difuzorul de medii/baÈ™i cu membrană uÈ™oară È™i rigidă din fibre de lemn care asigură un sunet dinamic, detaliat È™i clar, precum È™i tweeterul ultra-uÈ™or care asigură o extensie deosebită în domeniul frecvenÈ›elor înalte.

Incinta este perfectă pentru a fi integrată într-o locuinÈ›ă modernă. Finisajul este făcut cu un lac super-lucios de foarte bună calitate iar dimensiunile fizice reduse permit amplasarea ei în orice spaÈ›iu ( înălÈ›ime - 27.4 cm / lăÈ›ime - 16.2 cm / adâncime - 22 cm / volum - 6 l ).

Dali ia în serios fabricarea incintelor, indiferent de gama de preÈ› pe care o vizează. Chiar dacă este un model entry-level, Zensor 1 beneficiază de toate principiile inginereÈ™ti folosite È™i în proiectarea modelelor superioare: antifonarea exemplară, rigiditatea internă a incintei È™i acordajul portului bas-reflex, orientat spre spate.

Zensor 1 reuÈ™esc să transforme curentul debitat de amplificator în energie acustică pură, fără pierderi sau limitări, iar încântarea oferită este atât muzicală cât È™i vizuală, sunetul curat È™i coerent fiind dublat de un design de bun gust..

Boxe Dali Zensor Vokal

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Zensor Vokal este o boxă centru pentru sisteme surround.

Rolul de boxă centrală este cel mai important într-un sistem surround deoarece trebuie să redea majoritatea dialogului din filme. Este evident că este esenÈ›ială acurateÈ›ea redării frecvenÈ›elor pe care le poate acoperi vocea umană, cu realism È™i dinamică. La proiectarea acestei incinte, acesta a fost principalul aspect de care s-a È›inut cont, fără a se face vreun rabat de la echilibrul tonal È™i timbral specific gamei Zensor.

Pentru o integrare perfectă, Zensor Vokal ar trebui amplasat imediat sub televizor, pe un raft. Vokal are È™i un port bas-reflex orientat către faÈ›ă, soluÈ›ie care facilitează integrarea cu un subwoofer precum Dali SUB E-12F, în cazul unor sisteme cu necesităÈ›i mai mari de putere.

Zensor Vokal completează perfect incintele din seria Zensor pentru a alcătui un sistem surround capabil să creeze o senzaÈ›ie realistă de imersiune în filmul urmărit.

Subwoofer Dali SUB E-12 F

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

The launch of the DALI SUB E-12 F marks a new stage of what is possible at this level of subwoofers.

The new subwoofer from DALI features a 12” woofer, capable of moving plenty of air with power and precision. The cone is made from pure aluminium for maximum stiffness and a becoming exterior. Furthermore, the heavy magnet system wields a massive 4-layer, long-stroke voice coil.

All in all, the heavy-duty abilities of this “motor system” ensure that the woofer always follows the signal from the amplifier!

The heart of this subwoofer is the 170W RMS Class D amplifier with a highly linear response. Embracing a classic DALI trademark, it simply acts as a total low frequency extension of your AV system. The result is a powerful, well-balanced bass reproduction and flawless integration with your speakers. In addition, the integrated limiter helps protecting your subwoofer against overloading.

The back plate of SUB E-12F features controls for volume adjustment, phase, and upper cut-off frequency, while the power on/off function works automatically via signal detection. And with the options for LFE or LINE inputs, this subwoofer easily accompanies any AV set up.

SUB E-12F is elevated from the floor by an aluminium base, while a down-firing bass port allows positioning directly against the wall. The front grille is mounted by magnets only − and when removed, the visual appearance changes from discreet to extravagant as the pure aluminium cone is revealed.

The DALI SUB-12F is recommended as compliment to the new ZENSOR series and is compatible with all DALI loudspeakers as the perfect completion of a DALI surround set up.

Specificatii Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F

Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1

Nu sunt recenzii pentru Pachet Boxe Dali Zensor 7 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal + Subwoofer Dali SUB E-12 F. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare