Pachet Boxe Dali Zensor 5 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal

  • Pachet Boxe Dali Zensor 5 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Pachet Boxe Dali Zensor 5 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5767,00 RON / Pachet 5190,00 RON / Pachet

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 961.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine

Boxe Dali Zensor 5

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

În ziua de azi, performanÈ›ele acustice nu mai sunt suficiente pentru a-i satisface pe cei mai pretenÈ›ioÈ™i clienÈ›i fără să fie dublate de un finisaj impecabil È™i un aspect deosebit. Dali Zensor 5 face faÈ›ă cu brio pe toate planurile.

Panoul frontal al boxei este finisat la cele mai înalte cote cu ajutorul unui lac extra-lucios, dezvoltat special pentru seria Zensor. Incinta este confecÈ›ionată din MDF, conÈ›ine multiple ranforsări pentru mărirea rigidităÈ›ii È™i este îmbrăcată într-un vinil de excelentă calitate, care îi conferă un aspect discret dar incitant. Volumul este tratat pe interior cu un material antifonant pentru a elimina rezonanÈ›ele nedorite.

La Zensor 5 întâlnim toate opÈ›iunile constructive folosite È™i în cazul modelului superior, Zensor 7: grilă de protecÈ›ie detaÈ™abilă, bază din aluminiu petru o stabilitate mărită, port bass-reflex orientat către faÈ›ă, un singur set de terminale de cea mai bună calitate pentru conectarea la amplificator. DeÈ™i au cu 15 cm mai puÈ›in decât modelul superior, Zensor 5 au o înălÈ›ime de peste 80 cm È™i permit o integrare excelentă în decor prin aspectul lor deosebit.

Cele două difuzoare de 5 1/4 sunt dezvoltate special pentru această serie È™i beneficiază de toată competenÈ›a È™i experienÈ›a inginerilor de la Dali. Randamentul mare asigură un comportament excelent pe întreaga plajă de frecvenÈ›e acoperită.

Zensor 5 sunt o alegere potrivită dacă doriÈ›i să îmbinaÈ›i performanÈ›ele excelente cu un design modern, de un bun-gust desăvârÈ™it, în buna tradiÈ›ie audiofilă daneză.

Boxe Dali Zensor 1

Zensor 1 sunt atât de mici încât pot fi luate acasă la subÈ›ioară. În ciuda dimensiunilor modeste pot oferi extrem de multă muzică, în buna tradiÈ›ie audiofilă daneză.

Cel mai mic model din gama Zensor, Zensor 1 este o alegere flexibilă, putând fi utilizat cu succes atât ca pereche de boxe principală într-un sistem stereo cât È™i ca boxe de spate într-un sistem surround, alături de modelele superioare din gama Zensor. În configuraÈ›ia stereo, un subwoofer poate fi integrat cu succes pentru a întări răspunsul în frecvenÈ›ele joase.

Bun la toate, Zensor 1 merge perfect în camere mici sau medii, în configuraÈ›ie stereo. În cazul în care dimensiunile camerei sunt mai mari, vă recomandăm să urcaÈ›i în gamă, fie la modelul de raft superior (Zensor 3), fie la boxele de podea Zensor 5 sau Zensor 7.

Chiar dacă este cel mai mic È™i ieftin model din gama Zensor, lui Zensor 1 nu-i lipsesc trăsăturile specifice Dali: difuzorul de medii/baÈ™i cu membrană uÈ™oară È™i rigidă din fibre de lemn care asigură un sunet dinamic, detaliat È™i clar, precum È™i tweeterul ultra-uÈ™or care asigură o extensie deosebită în domeniul frecvenÈ›elor înalte.

Incinta este perfectă pentru a fi integrată într-o locuinÈ›ă modernă. Finisajul este făcut cu un lac super-lucios de foarte bună calitate iar dimensiunile fizice reduse permit amplasarea ei în orice spaÈ›iu ( înălÈ›ime - 27.4 cm / lăÈ›ime - 16.2 cm / adâncime - 22 cm / volum - 6 l ).

Dali ia în serios fabricarea incintelor, indiferent de gama de preÈ› pe care o vizează. Chiar dacă este un model entry-level, Zensor 1 beneficiază de toate principiile inginereÈ™ti folosite È™i în proiectarea modelelor superioare: antifonarea exemplară, rigiditatea internă a incintei È™i acordajul portului bas-reflex, orientat spre spate.

Zensor 1 reuÈ™esc să transforme curentul debitat de amplificator în energie acustică pură, fără pierderi sau limitări, iar încântarea oferită este atât muzicală cât È™i vizuală, sunetul curat È™i coerent fiind dublat de un design de bun gust..

Boxe Dali Zensor Vokal

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Zensor Vokal este o boxă centru pentru sisteme surround.

Rolul de boxă centrală este cel mai important într-un sistem surround deoarece trebuie să redea majoritatea dialogului din filme. Este evident că este esenÈ›ială acurateÈ›ea redării frecvenÈ›elor pe care le poate acoperi vocea umană, cu realism È™i dinamică. La proiectarea acestei incinte, acesta a fost principalul aspect de care s-a È›inut cont, fără a se face vreun rabat de la echilibrul tonal È™i timbral specific gamei Zensor.

Pentru o integrare perfectă, Zensor Vokal ar trebui amplasat imediat sub televizor, pe un raft. Vokal are È™i un port bas-reflex orientat către faÈ›ă, soluÈ›ie care facilitează integrarea cu un subwoofer precum Dali SUB E-12F, în cazul unor sisteme cu necesităÈ›i mai mari de putere.

Zensor Vokal completează perfect incintele din seria Zensor pentru a alcătui un sistem surround capabil să creeze o senzaÈ›ie realistă de imersiune în filmul urmărit.

Nu sunt recenzii pentru Pachet Boxe Dali Zensor 5 + Boxe Dali Zensor 1 + Boxe Dali Zensor Vokal. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare