Network Player Cambridge Audio CXN

  • Network Player Cambridge Audio CXN
  • Network Player Cambridge Audio CXN
  • Network Player Cambridge Audio CXN
  • Network Player Cambridge Audio CXN
4949,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 824.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cambridge Audio CXN este un streamer, adica o componenta HiFi care permite redarea muzicii din reteaua locala, din internet sau din surse locale de stocare USB. Streamerul poate fi controlat cu o tableta sau smartphone, cu ajutorul aplicatiei dedicate ( disponibila iOS sau Android ).

Flexibilitate, simplitate si o exceptionala calitate a sunetului sunt cateva dintre motivele pentru care Cambridge Audio CXN a fost votat Streamerul anului 2015 de catre prestigioasa revista What HiFi.

Firma britanica Cambridge Audio are o puternica traditie in sunetul HiFi si CXN beneficiaza pe deplin de aceasta experienta acumulata in peste 40 de ani de activitate. Este folosita tehnologia de upsampling ATF2 ( Adapted Time Filtering 2 - dezvoltat impreuna cu firma elvetiana Anagram Technologies ) si doua DACuri Wolfson WM8740 pentru a ridica semnalul de intrare la 24 bit / 384 kHz inainte de conversia efectiva in analog. Etajul analogic de iesire desavarseste procesul si avem un sunet extraordinar, pe iesiri balansate sau nebalansate, rodul unui efort sustinut de acord fin al celor mai marunte detalii.


Cambridge Audio cauta sa realizeze echipamente audio impecabile din punct de vedere tehnic, care sa masoare perfect, dar care sa seduca audienta prin emotie si senzatii, sa te faca sa dai din picior in ritm cu muzica.

CXN este un dispozitiv facut sa poata conecta orice sursa de muzica digitala, rapid si simplu. Este utilizata platforma Stream Magic combinata cu o uriasa putere de procesare. Rezultatul este functionarea fluida si instantanee. Cu CXN nu veti pierde nici o clipa asteptand sa inceapa muzica !


Chiar daca nu folositi o tableta sau telefon, CXN are un display color generos dimensionat care afiseaza comenzile, informatiile esentiale si copertile albumelor. Aplicatia Cambridge Connect face o placere din navigarea prin colectia de muzica, fara meniuri complicate sau actiuni care sa impiedice unicul scop pentru care a fost creata - auditia.

Stream Magic este un modul hardware dedicat streamingului, dezvoltat de Cambridge Audio, care optimizeaza traficul si face ca accesul la fisiere sa fie extrem de rapid, indiferent daca este vorba de streaming online sau de redarea unor fisiere FLAC, WAV sau DSD.


Specificatii Network Player Cambridge Audio CXN

Specificatii DACDual Wolfson WM8740 24-bit DACs
Digital filter2nd Generation ATF2 up-sampling to 24-bit/384kHz
Analogue filter2-Pole Dual Differential Bessel
USB Audio InputUSB Type B conforms to USB Audio profile 1.0 or 2.0 (user selectable)
Digital audio inputsS/PDIF Coaxial and TOSLINK Optical
Analogue audio outputsBalanced XLR and unbalanced RCA analogue
Digital audio outputsS/PDIF Coaxial and TOSLINK Optical
CompatibilityUPnP, Local USB media, USB audio 1.0 and 2.0, S/PDIF Toslink and Coaxial, Airplay, BT100 Bluetooth receiver (not supplied), Internet radio, Spotify Connect
Audio formatsALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x64), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis
Max power consumption30W
Standby power consumption0.5W
Dimensions (H x W x D)Maximum including sockets and controls: 85 x 430 x 305mm (3.4 x 16.9 x 12.2)
Weight3.5Kg (7.7lbs)
Tip Echipament Network Player

Nu sunt recenzii pentru Network Player Cambridge Audio CXN. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare