Multimetru Elenco LCM-1950

  • Multimetru Elenco LCM-1950
  • Multimetru Elenco LCM-1950
  • Multimetru Elenco LCM-1950
445,90 RON
Cantitate:
+
De la: 74.32 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

LCM-1950 este mai mult dec├ót un simplu LCR metru: el combin─â func┼úiile unui tester digital, frecven┼úmetru ┼či generator de semnal ├«ntr-un singur instrument. Datorit─â manualului s─âu practic toate func┼úiile sale pot fi u┼čor exploatate pentru a ├«mbun─ât─â┼úi filtre pasive, a m─âsura tensiuni ┼či frecven┼úe ┼či a genera semnal.
Ecranul s─âu LCD mare de 4 caractere ┼či auto-calibrarea controlat─â de uprocesorul incorporat permite citirea u┼čoar─â ┼či precis─â asigur├«nd o func┼úionalitate extraordinar─â.
Posibilitatea de a m─âsura valorile rezisten┼úelor direct ├«n curent ├«l face un aparat unic. U┼čor de folosit, sigur ┼či versatil, construit din material anti-┼čoc ┼či alimentat la baterie este instrumentul ideal pentru profesioni┼čti ┼či amatori deopotriv─â. Garan┼úie 12 luni.

Nu sunt recenzii pentru Multimetru Elenco LCM-1950. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare