Mouse Sumvision Zark 2500 Dpi

  • Mouse Sumvision Zark 2500 Dpi
  • Mouse Sumvision Zark 2500 Dpi
  • Mouse Sumvision Zark 2500 Dpi
  • Mouse Sumvision Zark 2500 Dpi
42,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 7 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Multi colours

With up to 7 different colours that shift continously

DPI variety

Features multiple DPI settings up to 2400 DPI.


Specificatii Mouse Sumvision Zark 2500 Dpi

Specificatii Sensor type
Optical
Buttons
Scroll wheel, two thumb buttons for web browsing
DPI
499, 800, 1600 and 2400
Mouse connection
USB

Sumvision

Un adevarat furnizor universal de componente de cea mai buna calitate pentru domeniile numite componente PC, periferice si dispozitive de stocare, tehnologii IT si retelistica, media playere, tablete si sisteme de Securitate. Cu o abordare bazata pe implementarea tehnologiilor corecte pentru fiecare clasa de produse, Sumvision s-a impus rapid pe piata prin calitate la preturi accesibile.

Mai mult, au facut si munca de pionierat in industrie, fiind cei care au propus clientilor produse unice, precum Cyclone Micro, cel mai compact media player portabil din lume. Cu peste 10 ani de experienta pe piete foarte mari din Europa, Australia, Africa de Sud si China, Sumvision propune o gama extrem de larga de produse care nu pot fi trecute cu vederea, fiindca inglobeaza tehnologii avansate, sunt durabile si foarte avantajoase din punct de vedere financiar. 

Nu sunt recenzii pentru Mouse Sumvision Zark 2500 Dpi. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare