Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi

  • Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi
  • Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi
  • Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi
  • Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi
  • Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi
  • Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi
119,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 19.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

High DPI rating

Select from multiple ranging from 500-1000-1500 and 2500 DPI. Fully customisable on software

Rapid fire button

Need those double clicks for games? The Sumvision PANZER mouse comes with a rapid fire button that can enhance your gaming performance.

Programmable macros and full software.

Download the software online to get full use of your Sumvision PANZER gaming mouse! Fully re-map all the keys on your gaming mouse with custom macro commands giving you the ultimate edge in your favourite games!

Customise the lights

The Panzer gaming mouse will phase into different colour throughout the colour spectrum, you can use the software to pick whether the colours pulsate into different colours or phase into another colour.

Software download

Software link: Download software here

Gaming profile

You can save up to two unique profiles matching each one for different games.

Aluminium base

A sleek aluminium base provides a sleek finish.


Specificatii Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi

Specificatii Software
Yes
Input
USB
Operating system
Windows 2000/XP/ME/VISTA/7/8 and 10
Switches
Huano
Sensor
Avago 5050
Button
7 programmable buttons
length
1.65 Meter fabric cable

Sumvision

Un adevarat furnizor universal de componente de cea mai buna calitate pentru domeniile numite componente PC, periferice si dispozitive de stocare, tehnologii IT si retelistica, media playere, tablete si sisteme de Securitate. Cu o abordare bazata pe implementarea tehnologiilor corecte pentru fiecare clasa de produse, Sumvision s-a impus rapid pe piata prin calitate la preturi accesibile.

Mai mult, au facut si munca de pionierat in industrie, fiind cei care au propus clientilor produse unice, precum Cyclone Micro, cel mai compact media player portabil din lume. Cu peste 10 ani de experienta pe piete foarte mari din Europa, Australia, Africa de Sud si China, Sumvision propune o gama extrem de larga de produse care nu pot fi trecute cu vederea, fiindca inglobeaza tehnologii avansate, sunt durabile si foarte avantajoase din punct de vedere financiar. 

Nu sunt recenzii pentru Mouse Optic Sumvision Panzer 2500 Dpi. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare