MAT Pick-Up bFly Audio PA1

  • MAT Pick-Up bFly Audio PA1
121,23 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 20.21 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Produs Antivibratie destinat in exclusivitate utilizatorilor de vynil. Se monteaza deasupra discului pentru eliminarea vibratiilor produse de miscarea acestuia in momentul redarii

Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor anitvibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio

PA1 mat for turntable

  • Our turntable Mat PA1 consists of a mixture of cork and natural rubber
  • With the mixture of cork and natural rubber our PA1 mat has an optimized absorption and better stability compared with pure cork
  • Available in thickness 1mm or 3mm, Diameter 295mm
  • In case of 1 mm thickness in most cases no adjustment of your tone arm required


Specificatii MAT Pick-Up bFly Audio PA1

Tip Echipament MAT pentru Pick-Up/Turnable
MAT Pick-Up bFly Audio PA1
PDF 1 MAT Pick-Up bFly Audio PA1

Nu sunt recenzii pentru MAT Pick-Up bFly Audio PA1 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare