KIT Auditie Auralex TruTraps Genesis System

  • KIT Auditie Auralex TruTraps Genesis System
  • KIT Auditie Auralex TruTraps Genesis System
4732,00 RON / Pachet
Cantitate:
+
De la: 788.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Kitul TruTraps Genesis este o solu┼úie hibrid─â ce combin─â absorb┼úia de band─â larg─â cu difuzia cuadratic─â pentru a oferi toate uneltele necesare unui tratament acustic acurat ├«n Home Cinema, studiouri, camere de audi┼úie ┼či s─âli de repeti┼úie. Acest sistem ader─â la principiul utiliz─ârii unui gol de aer ├«n spatele unui panou absorbant pasiv pentru a produce o absorb┼úie semnificativ─â de band─â larg─â ┼či o cre┼čtere a controlului frecven┼úelor joase.

Con┼úine 4 elemente fonoabsorbante din burete ┼či 4 panouri difuzante, u┼čor de montat cu ajutorul instruc┼úiunilor de montare ┼či a uneltelor/adezivului furnizate.

Culori: Gri c─ârbune, Violet, Burgundy.

Made in USA.

Nu sunt recenzii pentru KIT Auditie Auralex TruTraps Genesis System. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare