Filtru/Izolator USB AudioQuest JitterBug

  • Filtru/Izolator USB AudioQuest JitterBug
218,40 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 36.4 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

USB Data & Power Noise Filter
Dual Discrete Noise-Dissipation Circuits
  • Reduces the noise and ringing that plague both the data and power lines of USB ports
  • Measurably reduces jitter and packet errors
  • Improves dynamic contrast, warmth and resolution


The Problem: All computing devices—laptops, smartphones, Network Attached Storage devices (NAS drives), media servers, etc.—inherently generate a significant amount of noise and parasitic resonances. Additionally, computers contribute a considerable amount of RFI and EMI pollution onto the signal paths—all of which can easily find its way onto your USB cables and into your audio system. This noise and interference has many negative effects. Noise-compromised digital circuitry increases jitter and packet errors, resulting in distortion that causes a comparatively flat and irritating sound. Noise-compromised analog circuitry also damages the sound′s depth,
warmth and resolution.
The Solution: JitterBug′s dual-circuitry measurably reduces unwanted noise currents and parasitic resonances. It also reduces jitter and packet errors (in some cases, packet errors are completely eliminated).
The Result: Clearer and more compelling sound, music, dialog, etc. A better audio experience.
  1. Use one JitterBug in series (in line) with any computer and USB DAC (digital-to-analog converter).
  1. Use an additional JitterBug in parallel with the first for improved playback performance.
  1. Use JitterBug with other locally connected USB devices, such as hard drives, printers, and cameras, to effectively reduce audio interference.
  1. Use JitterBug with USB-enabled network devices, such as routers, NAS devices, and streamers.
  1. Use JitterBug with mobile devices into audio systems in the home and in the car.

Audioquest - From Low to Very High

 

Aproape patru decenii de experienta in domeniul audio inseamna, de cele mai multe ori, o carte de vizita greu de ignorat, si exact acesta este cazul si aici. In 1980, dupa ce se saturase sa vanda kit-uri de componente pentru prietenii care doreau amplificatoare Hi-Fi sis a distribuie marcile altora, Bill Low a decis sa-si dea o sansa si sa se apuce de confectionat propriile cabluri. Pornit la drum cu o rola de cablu de veioza, din care a reusit sa produca un cablu de boxe brut, dar cu un sunet foarte bun, Bill a invatat pe parcursul anilor ca cea mai buna metoda pentru un produs final de calitate este cea numita incercare si esec.

Astfel, greselile de abordare au fost eliminate si marca Audioquest a inceput sa fie distribuita mai intai in multe magazine din Statele Unite, dupa care si in Japonia si Europa. Autor al mai multor lucrari de specialitate si initiator al termenului de stabilitate mecanica (in raport cu materialele componente ale unui conductor), Bill Low a pus pe picioare un adevarat monument in materie de cabluri. Popularitatea produselor Audioquest este atat de mare acum (si ne referim la intreaga gama, ce cuprinde cabluri de toate felurile, convertoare digital-to-analog, casti, accesorii etc), incat marca se vinde in cateva sute de magazine americane si are distribuitori in peste 60 de tari din lumea intreaga. O garantie a lucrului facut bine si care poate aduce imbunatatiri in orice sistem. 

Filtru/Izolator USB AudioQuest JitterBug
PDF 1 Filtru/Izolator USB AudioQuest JitterBug

Nu sunt recenzii pentru Filtru/Izolator USB AudioQuest JitterBug. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare