Distribuitor GoldKabel Edition Powerline Flex fara Switch

 • Distribuitor GoldKabel Edition Powerline Flex fara Switch
399,61 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 66.6 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

GoldKabel este producator german, acest produs face parte din Seria Edition
Acest prelungitor are 3 intrari schuko, pentru alte modele cu intrari de alimentare schuko aveti mai jos preturile
Va rugam ca in momentul procesarii comenzii sa specificati dimensiunea dorita in campul Observatii. Puteti comanda acest produs si telefonic !

 • Hi-quality power strip in versions of 3, 6, 9 or 12
 • with integrated power connection for maximum flexibility in the choice of the IEC connector
 • IEC 10A fused connection
 • VDE, CE and GS mark
 • stable aluminum profile
 • wall mountable
 • width of the power strip: 60 mm
 • height of the power strip: 43 mm
 • length of 3: 262 mm
 • length of 6: 394 mm
 • length of 9: 526 mm
 • length of 12: 658 mm
 • Made in Germany

GOLDKABEL este producator german pentru cabluri, conectica si accesorii audio-video. Produsele sunt manufacturate in Germania.
Rigurozitate germana in privinta calitatii si functionalitatii a inlesnit usor ca aceste produse sa fie premiate de absolut toate revistele de specialitate inca din 2010 pana in prezent.
GOLDKABEL fabrica produse de cea mai buna calitate la cel mai bun raport pret-calitate din piata.

Cunoscand faptul ca concurenta este mare in acest domeniu, GOLDKABEL se remarca prin materialele folosite (conectica din cupru, placat cu aur de 24K, argint sau rhodium, cuprul folosit in majoritatea cablurilor GOLDKABEL este produs de renumitul fabricant Furukawa-Japonia, cablurile sunt de 3 sau 4 ori izolate cu camasa speciala PVC pentru a proteja semnalul audio-video de frecvente EMI/RFI nedorite), prin faptul ca tot timpul aduce produse noi in portofoliul sau/si produse care se fac usor remarcate de utilizatori datorita fiabilitatii si calitatiilor lor si nu in ultimul rand ca urmare a aspectului si utilitatii.Specificatii Distribuitor GoldKabel Edition Powerline Flex fara Switch

Specificatii GOLDKABEL este producator german pentru cabluri, conectica si accesorii audio-video. Produsele sunt manufacturate in Germania.
Rigurozitate germana in privinta calitatii si functionalitatii a inlesnit usor ca aceste produse sa fie premiate de absolut toate revistele de specialitate inca din 2010 pana in prezent.
GOLDKABEL fabrica produse de cea mai buna calitate la cel mai bun raport pret-calitate din piata.

Cunoscand faptul ca concurenta este mare in acest domeniu, GOLDKABEL se remarca prin materialele folosite (conectica din cupru, placat cu aur de 24K, argint sau rhodium, cuprul folosit in majoritatea cablurilor GOLDKABEL este produs de renumitul fabricant Furukawa-Japonia, cablurile sunt de 3 sau 4 ori izolate cu camasa speciala PVC pentru a proteja semnalul audio-video de frecvente EMI/RFI nedorite), prin faptul ca tot timpul aduce produse noi in portofoliul sau/si produse care se fac usor remarcate de utilizatori datorita fiabilitatii si calitatiilor lor si nu in ultimul rand ca urmare a aspectului si utilitatii.

Nu sunt recenzii pentru Distribuitor GoldKabel Edition Powerline Flex fara Switch. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare