Distribuitor Black Connect Protector 6 MKII

  • Distribuitor Black Connect Protector 6 MKII
181,55 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 30.26 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Prelungitor sau distribuitor alimentare cu 6 prize disponibile, 16Amperi si 3500 watt alimentare maxima
Pordus cu protectie copil, protectie la supra sarcina, cu cablu de alimentare inclus de 1.4m nedetasabil
Se poate monta pe perete.
Produsul are buton de pornit/oprit si contine conductori de calitate de 1.5mm grosime


PROTECTOR 6 MKII

  • max. 16A / 3500W
  • child safety lock
  • surge protection & overload protection
  • suitable for wall mounting
  • cable length: 1,4 m
  • high-quality 3G 1,5 qmm connection cable
  • with switch


Black Connect este o marca inregistrata a celebrului producator german GOLDKABEL.
GOLDKABEL a dezvoltat prin Black Connect produse cu o calitate excelenta la preturi care sfideaza orice concurenta.
Produsele Black Connect beneficiaza de o calitate extraordinara, materialele fiind alese cu grija si atentie de catre departamentul de dezvoltare Goldkabel.
De mentionat faptul ca Black Connect beneficiaza de aceeasi cunoscuta rigurozitate germana in privinta calitatii si functionalitatii

Black Connect este subdivizia de componente pro a companiei germane Goldkabel si este axata pe latura profesionala a industriei, pentru care furnizeaza produse de top precum cabluri audio/video, adaptoare, sisteme de prindere pe perete si accesorii pentru acestea, dar si solutii de intretinere si curatare. Ca si in cazul produselor marcate Goldkabel, avem de-a face cu un impresionant raport pret / calitate.

Infiintata in 1993 de Klaus Erhart, Goldkabel este rezultatul pasiunii de a impleti cu maiestrie acuratetea tehnica si obsesia pentru detalii cu calitatea materialelor folosite. Mai mult, solutiile inovatoare si designul exclusivist sint la ordinea zilei in fabrica de 750 de metri patrati din Ludwigshafen, locul in care se produc majoritatea celor peste 3000 de repere ale marcii.

Luand in considerare premiile, aprecierile si recenziile stranse de-a lungul anilor, Goldkabel nu poate fi clasificata altfel decat una dintre cele mai importante marci contemporane din domeniul conecticii audio/video.

Nu sunt recenzii pentru Distribuitor Black Connect Protector 6 MKII. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare