Convertor Digital/Analog Lite Audio 60

  • Convertor Digital/Analog Lite Audio 60
  • Convertor Digital/Analog Lite Audio 60
  • Convertor Digital/Analog Lite Audio 60
3185,00 RON
Cantitate:
+
De la: 530.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Lite Audio DAC-60 e g─âzduit de o cutie de metal lat─â de 430mm cu o frumoas─â fa┼ú─â de Aluminiu solid ├«n finisaj argintiu sau negru pe care sunt fixate butoanele de pornit/oprit ┼či cele care au func┼úia de control a intr─ârilor. Mai are de asemenea un ecran cu afi┼čaj albastru care ne informeaz─â ce intrare este selectat─â ┼či care este frecven┼úa de e┼čantionare a sursei selectate ├«n kHz.

Lite Audio DAC-60 este de fapt un DAC cu ie┼čire pe l─âmpi cu un cip D/A pe 24bit/96kHz ce folose┼čte faimosul Burr-Brown PCM1704, DIF CS8414, filtru digital DF1704 ┼či VCO pentru low jitter.

├Än spatele unit─â┼úii se reg─âsesc 1 intrare optic─â ┼či 1 coaxial─â care se pot selecta de pe panoul frontal cu frecven┼úa aferent─â de intrare afi┼čat─â pe ecranul descris mai sus. De asemenea exist─â ┼či un conector IEC ce permite conectarea cablului de alimentare la 220V AC. ├Ämpreun─â cu aparatul vin ┼či 2 tuburi Sovtek 6922EH. Componentele interne se alimenteaz─â prin intermediul a 2 transformatoare de putere separate.

DAC-60 folose┼čte rezisten┼úe Dale ┼či condensatoare Os-Con.

Garanţia pentru acest produs este 36 luni.

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog Lite Audio 60. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare