Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5
2963,40 RON
Cantitate:
+
De la: 493.9 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DAC-5 este convertorul D/A de top al companiei Xindak care promite s─â readuc─â muzica la via┼ú─â. O larg─â arie de tehnologii s-a folosit ├«n DAC-5 pentru ob┼úinerea celor mai bune performan┼úe sonice. Astfel se reg─âse┼čte ├«ndelung aclamatul convertor digital analogic pe 24Bit/192kHz AD1852 (Analog Devices). O tehnologie nou─â (patent Xindak) de regularizare a tensiunii pe condensatoarele de filtraj ajut─â la minimizarea considerabil─â a distorsiunilor la frecven┼ú─â ├«nalt─â.

2 rate selectabile de oversampling la 24Bit/192kHz ┼či 24Bit/96kHz permit o mai bun─â precizie de procesare cu efect imediat ├«n ├«mbun─ât─â┼úirea dinamicii, extinderea ├«naltelor ┼či stabilizarea soundstage-ului.

2 transformatoare toroidale alimenteaz─â 6 seturi independente de regulatoare pentru sec┼úiunile analogice ┼či digitale ┼či canalele st├óng ┼či drept. Astfel se asigur─â c─â fiecare din aceste circuite vor opera ├«n cele mai bune ┼či stabile condi┼úii. ├Än plus, s-a implementat un circuit ESCC (Exact System Clock Circuit) pentru a preveni ┼či cea mai mic─â varia┼úie a vitezei ceasului sistem. Ve┼úi fi ├«nc├óntat s─â g─âsi┼úi sub capac componente de cea mai bun─â calitate: condensatoare cu film Wima, condensatoare de filtraj Rubycon etc.

Modalitatea de ie┼čire dubl─â este o alt─â caracteristic─â deosebit─â al lui DAC-5: ie┼čirea analogic─â pentru amplificarea pe l─âmpi se bazeaz─â pe tubul 6922/ECC88 ├«n timp ce ie┼čirea pentru amplificarea pe solid state este livrat─â de OPA2064 de la Burr-Brown.

Se poate observa c─â DAC-5 a fost proiectat ┼či implementat cu grij─â pentru a atinge ├«ntreaga capabilitate de a extrage dinamic─â ┼či detalii des─âv├ór┼čite din cele mai revendicative pasaje muzicale cu autoritate magistral─â.

Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5

Specificatii Convertor digital/analog AD1852 (Analog Devices)
Rat├äĂĺ selectabil├äĂĺ de oversampling la 24Bit/192kHz sau 24Bit/96kHz
Modalitate de ie├ů┼Şire dubl├äĂĺ - l├äĂĺmpi (tubul 6922/ECC88) ├ů┼Şi solid state (amplificator
opera├ů┬úional OPA2064 Burr-Brown); fiecare bloc are ie├ů┼Şirea lui dedicat├äĂĺ
Ie├ů┼Şiri balansate XLR (ss) ├ů┼Şi standard RCA (l├äĂĺmpi ├ů┼Şi ss)
Intr├äĂĺri digitale prin conectori coaxial ├ů┼Şi optic
R├äĂĺspuns ├«n frecven├ů┬ú├äĂĺ: 20-20000Hz (┬▒0,5dB)
THD: <= 0.0016%
Semnal/Zgomot: >= 100dB (Coaxial); >= 105dB (Balansat)
Separa├ů┬úia ├«ntre canale: >= 90dB
Plaja dinamic├äĂĺ: >= 100dB
Tehnologie patentat├äĂĺ de regularizare a tensiunii pe condensatoarele de filtraj
ESCC (Exact System Clock Circuit)
2 transformatoare toroidale
Cablu deta├ů┼Şabil de alimentare 220V AC
Greutate: 7.5kg
Dimensiuni: 430mm x 345mm x 110mm
Garan├ů┬úie 24 luni (6 luni pentru tub)

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare