Convertor Digital/Analog (DAC) Chord Electronics Mojo

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Chord Electronics Mojo
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Chord Electronics Mojo
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) Chord Electronics Mojo are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2270,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 378.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Mojo face acest lucru posibil datorită tehnologiei avansate de procesare a semnalului digital marca Chord Electronics.

Aplicațiile cu costuri reduse, precum player-ul HF de la Onkyo (iOS și Android), sunt foarte răspândite și permit playback-ul de mare rezoluție al fișierelor de muzică pentru toate smartphone-urile. Modelul de DAC Chord Electronics Mojo conectează digital aceste dispozitive și procesează fișierele folosind cea mai avansată tehnologie de conversie disponibilă, pentru a oferi o calitate a sunetului fără egal și poate fi conectat la două perechi de căști.

Mojo este proiectat și realizat în întregime în Anglia, folosind expertiza britanică. Acesta reunește 27 de ani de performanță audio de înaltă calitate într-un singur dispozitiv, proiectat pentru a da putere smartphone-ului. Mojo este cel mai avansat dispozitiv de acest gen din întreaga lume.

Puneți Mojo-ul în funcțiune

Modelul DAC Chord Electronics Mojo se conectează digital la smartphones și alte dispozitive similare în mai multe feluri. Acesta dispune de trei intrări digitale diferite de mare rezoluție − Micro USB, optic și o intrare coaxială de 3,5 mm. Selectarea intrărilor este complet automată − dacă este activă mai mult de o intrare, sunt prioritizate ca USB mai întâi, coaxial pe locul doi și optic pe ultimul loc.

Un cablu Micro USB-to-USB este pus la dispoziție cu fiecare Mojo, iar Chord Electronics va oferi clienților o gamă de cabluri conectoare aprobate și necostisitoare pentru dispozitive iOS, precum și o serie de alte conexiuni digitale.

Încărcare rapidă

Modelul DAC Chord Electronics Mojo folosește o nouă tehnologie cu temperatură ridicată pentru baterie, ceea ce oferă o încărcare mult mai rapidă (cu până la 20 de ore mai rapidă decât unitățile competiției). O încărcare completă este atinsă în doar câteva ore via USB, ceea ce oferă în jur de 10 ore de playback. Portul Micro USB de încărcare al modelului Mojo are de asemenea un status pentru baterie și o lumină ca indicator de încărcare.

Compact, portabil și realizat din aluminiu solid

Forma ultra compactă a modelului DAC Chord Electronics Mojo, bazată pe platforma premiată Hugo a brandului, a fost proiectată pentru a fi operată fără comutatori care să inducă în eroare. Simplitatea sa permite oricui să se bucure de o calitate audio high-end imediat cum este scos din cutie. Carcasa modelului Mojo este realizată dintr-un aluminiu solid, de calitatea celui din care sunt realizate avioanele și are un finisaj dur, negru mat, pe care nu rămân urme.

Playback de fișiere de înaltă rezoluție

Mojo este capabil să redea muzica în toate formatele existente în ziua de azi, inclusiv după cele mai recente standarde de mare rezoluție. Acesta poate oferi un realism ce taie respirația din orice tip de fișier digital de muzică − PCM, WAV, AAC, AIFF, MP3 și FLAC. Mojo este proiectat pentru a funcționa cu toate smartphone-urile și player-ele de muzică și acoperă formate high-resolution de specialitate, precum fișiere DoP DSD − DSD 64, DSD 128 și DSD 256. Cele trei opțiuni digitale de input high-resolution ale modelului Mojo constau în input optic (până la 192kHz), Micro USB și RCA (mini-jack), care operează până la un incredibil 768kHz.

Tehnologie proprie

Mojo folosește noul chipset Artix-7 FPGA de la Xilinx, din Silicon Valley, ceea ce-l transformă în cel mai avansat DAC de acest gen de pe planetă! Contrar altor produse audio, care procesează fișierele digitale folosind chipuri primitive din Asia, Chord Electronics folosește un FPGA − un circuit programabil ce permite inginerilor pricepuți să implementeze direct propria expertiză audio digitală. Acest lucru îl face pe Mojo unic pe piață.

Butoane colorate sferice

Mojo folosește butoane sferice pentru putere on/OFF, control de volum și informații despre frecvența fișierelor. Sferele se luminează și străbat o serie de culori din curcubeu. Frecvența fișierelor este arătată clar de către o opțiune de indicator de culoare de la comutatorul de putere − de la calitate CD (44.1kHz, roșu), 48kHz (portocaliu) și așa mai departe, de la un curcubeu de culori, până la alb luminos pentru DSD. Nivelele de volum sunt reprezentate în mod similar, folosind culori.


Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) Chord Electronics Mojo

Specificatii Alte caracteristici Dynamic Range: 125dB; plays all files from 32kHz to 768kHz and DSD 256; CHANNEL SEPARATION 125dB @ 1KHz
Dimesiuni 82 x 60 x 22 mm
Greutate 182g
Impedanță output 0.075 ohms
Putere RMS @ 1kHz 600 ohms 35mW / 8 ohms 720mW
Intrări 1 x 75Ω SPDIF 3.5mm 44.1KHz - 384KHz, 1 x Plastic fibre optic ( TOSlink ) 44KHz - 192KHz, 1 x USB 44KHz − 768KHz
Ieșiri 2 x 3.5mm Jack Sockets
THD @ 3v - 0.00017%
Signal to noise ratio 120dB
Timp de încărcare 4 ore
Music Playback 10 ore
Software & Drivers http://www.chordelectronics.co.uk/mojo/drivers/Mojo-Windows-Driver.zip
Garanție 2 ANI

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Chord Electronics Mojo. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare