Convertor Digital/Analog (DAC) Block DAC-100

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Block DAC-100
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Block DAC-100
2240,51 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 373.42 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Block DAC-100 este DAC-ul ideal pentru audiofilii cu cele mai exigente a┼čtept─âri.
Aduce ├«mbun─ât─â┼úiri acustice substan┼úiale pentru orice sistem High-End HiFi de la cd player la amplificator ┼či optimizeaz─â fi┼čierele stocate ├«n computer prin intermediul intr─ârii USB.
Pentru c─â DAC-100 folose┼čte procesarea asincron─â a semnalului, adic─â produce propriul impuls de clock, alinierea temporar─â este mult mai bun─â ┼či cu un jitter substan┼úial mic┼čorat dec├ót la alte produse din categoria sa de pre┼ú.
De asemenea, Block DAC-100 se ridic─â ┼či vizual la nivelul performan┼úei sale audio: cu un panou frontal din aluminiu masiv de 9mm grosime, cu lateralele modelate precum un radiator (tot din aluminiu), cu conectorii de ├«nalt─â calitate de pe panoul dorsal, picioarele ajustabile din aluminiu solid ┼či 3 finisaje exclusive (Diamond Silver, Sapphire Black ┼či Polar Silver) fac din acest DAC un design ie┼čit din comun ├«n orice mediu, st├órnind invidia multora!
Display-ul s─âu mare ┼či bine conturat, chiar ┼či cu scrisul de un albastru pal este lizibil de la mare distan┼ú─â ┼či merit─â o aten┼úie bine meritat─â.
Datorit─â construc┼úiei sale robuste ┼či a ie┼čirilor balansate XLR este perfect ┼či pentru DJ!

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Block DAC-100. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare