Convertor Digital/Analog (DAC) AudioQuest DragonFly Black V1.5

  • Convertor Digital/Analog (DAC) AudioQuest DragonFly Black V1.5
579,00 RON / Bucata 439,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 96.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

  • USB Stick-Sized Digital-to-Analog Converter
  • Plays all music files: MP3 to high-res
  • Compatible with Apple and Windows PCs, as well as iOS and Android mobile devices (requires Apple Camera Adapter or Made for Android/OTG adaptor)
  • Drives headphones directly
  • Fixed output feeds preamp or AV receiver
  • Asynchronous transfer ensures digital timing integrity
  • Medium output (1.2 volts) drives a wide range of headphones
  • 32-bit ESS 9010 DAC with minimum-phase filter
  • Analog volume control


Audioquest - From Low to Very High

 

Aproape patru decenii de experienta in domeniul audio inseamna, de cele mai multe ori, o carte de vizita greu de ignorat, si exact acesta este cazul si aici. In 1980, dupa ce se saturase sa vanda kit-uri de componente pentru prietenii care doreau amplificatoare Hi-Fi sis a distribuie marcile altora, Bill Low a decis sa-si dea o sansa si sa se apuce de confectionat propriile cabluri. Pornit la drum cu o rola de cablu de veioza, din care a reusit sa produca un cablu de boxe brut, dar cu un sunet foarte bun, Bill a invatat pe parcursul anilor ca cea mai buna metoda pentru un produs final de calitate este cea numita incercare si esec.

Astfel, greselile de abordare au fost eliminate si marca Audioquest a inceput sa fie distribuita mai intai in multe magazine din Statele Unite, dupa care si in Japonia si Europa. Autor al mai multor lucrari de specialitate si initiator al termenului de stabilitate mecanica (in raport cu materialele componente ale unui conductor), Bill Low a pus pe picioare un adevarat monument in materie de cabluri. Popularitatea produselor Audioquest este atat de mare acum (si ne referim la intreaga gama, ce cuprinde cabluri de toate felurile, convertoare digital-to-analog, casti, accesorii etc), incat marca se vinde in cateva sute de magazine americane si are distribuitori in peste 60 de tari din lumea intreaga. O garantie a lucrului facut bine si care poate aduce imbunatatiri in orice sistem. 

Convertor Digital/Analog (DAC) AudioQuest DragonFly Black V1.5
PDF 1 Convertor Digital/Analog (DAC) AudioQuest DragonFly Black V1.5

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) AudioQuest DragonFly Black V1.5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare