Convertor Digital/Analog (DAC) Alpha Design Labs Esprit (by Furutech)

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Alpha Design Labs Esprit (by Furutech)
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Alpha Design Labs Esprit (by Furutech)
3276,00 RON
Cantitate:
+
De la: 546 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Esprit┬áeste un model┬áGT┬ámai luxos ┼či mai rapid. Este un DAC/Preamplificator care poate ├«nregistra ┼či reda de pe un hard disk, at├ót ├«n mod analogic c├ót ┼či digital.
Chiar oferă posibilitatea de a atenua înregistrarea cu 0dB, 6 dB sau 12dB.
Esprit┬áeste proiectat ├«n jurul lui┬áWolfson WM8716, un DAC┬á24-bit/192kHz┬áde ├«nalt─â performan┼ú─â. Func┼úiile ADC sunt ├«ndeplinite de convertorul┬á24-bit/192kHz┬áCirrus Logic CS5361, cu o arhitectur─â multi-bit la o plaj─â dinamic─â de 114dB.┬áEsprit┬ámai de┼úine intr─âri optic─â, coaxial─â ┼či de linie pentru orice tip de echipament home entertainment folosi┼úi. De asemenea,┬áEsprit┬áare at├ót ie┼čiri analogice c├ót ┼či optice (ie┼čire optic─â doar pentru surs─â USB: ie┼čirea optic─â S/PDIF trece doar prin USB pentru redare. Ie┼čirea S/PDIF suport─â formatele digitale surround multi-channel precum AC3 ┼či DTS). Cu┬áEsprit┬ápute┼úi controla complet un sistem analog, digital sau computer, cu un sunet superior, ├«n timp ce ├«nregistra┼úi un vinil sau orice alt─â surs─â analogic─â sau digital─â pe hard disk! Excep┼úionalul amplificator de c─â┼čti poate conduce cu aplomb c─â┼čti de 16-600 ohm.┬á

Sunetul este viu, captivant, palpabil ┼či nemaiauzit ├«n aceast─â categorie de pre┼ú.
ADL Esprit┬áaduce semn─âtura┬áFurutech┬áde fidelitate, detaliu ┼či claritate ┼či ├«n fi┼čierele de ├«nalt─â rezolu┼úie24-bit/96kHz, iar cele┬á16-bit/44.1kHz┬ásun─â mai bine ┼či mai satisf─âc─âtor.

Convertor Digital/Analog (DAC) Alpha Design Labs Esprit (by Furutech)
PDF 1 Convertor Digital/Analog (DAC) Alpha Design Labs Esprit (by Furutech)

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Alpha Design Labs Esprit (by Furutech). Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare