Conector Spada Kacsa Audio Silver BP-6294S

  • Conector Spada Kacsa Audio Silver BP-6294S
  • Conector Spada Kacsa Audio Silver BP-6294S
38,68 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 6.45 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Professional spade with a unique, patented “Spring” function, where the 2 arms of the fork are partially split and therefore perform the ISF (Integrated Spring Function). Precision machined from a solid one piece brass, Silver plated, screw and/or solder type cable connection for easy and safe termination of speaker cables up to 8 mm². Fork opening of the spade is 8,6/13 mm wide, which fits most of the better binding posts.

Made in Hungary

KaCsa Audio

 

KaCsa Audio Kft. este o afacere de familie infiintata la Budapesta in anul 1995, specializata in cabluri si conectori pentru piata de Hi-Fi si audio/video High-End, care activeaza si ca Producator de Echipament Original (OEM) pentru industria de asamblare, avand o echipa foarte bine instruita si extrem de abila.

Brandul KaCsa Audio cuprinde o gama larga de cabluri HiFi, oferta incluzand conectori placati cu aur, argint sau rodiu, toate tipurile relevante de cabluri HDMI, splittere, switchuri si accesorii HDMI.

Calitatea produselor este garantata de recunoasterea internationala de care se bucura KaCsa Audio, fiind prima companie din spatiul est-european care a devenit membra activa in 2006 a German High-End Society. Foarte relevanta este si prezenta constanta pe piata de specialitate, KaCsa Audio participand la cele mai multe dintre expozitiile si targurile de referinta din aria audio/video.

Cele mai populare produsece poarta marca KaCsa Audio sunt: conectori placati cu rodiu, aur sau argint; toate tipurile de RCA si XLR; o gama foarte variata de mufe si conectori de tip banana; cabluri OFC, SPC si OCC de inalta calitate; cabluri interconect, cabluri pentru boxe, adaptoare, cabluri HDMI, convertoare si accesorii. 

Nu sunt recenzii pentru Conector Spada Kacsa Audio Silver BP-6294S. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare