CD Player Cambridge Audio CXC

  • CD Player Cambridge Audio CXC
  • CD Player Cambridge Audio CXC
  • CD Player Cambridge Audio CXC
  • CD Player Cambridge Audio CXC
2389,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 398.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Noul CD-transport al firmei britanice Cambridge Audio, special conceput pentru gama CX, ofera performante incredibile si este facut sa mearga perfect impreuna cu amplificatoarele seriei ( CXA 60 sau CXA 80 ) sau cu alte convertoare externe.

Inima lui CXC este legendarul mecanism Cambridge Audio S3 servo. Acesta asigura citirea perfecta a CDurilor Audio. In aparenta, citirea unui CD Audio pare un proces simplu, informatia fiind digitala. In realitate, la citirea CDurilor Audio se pot produce erori pe care playerul respectiv le poate ignora sau corecta. CXC are atat o unitate de citire de exceptie, cat si un mecanism complex de depistare si corectie a erorilor de citire. Designul este imprumutat de la CDplayerul varf de gama ( 851C ).

CXC nu face conversia digital-analogica, asadar nu are iesiri analogice. Iesirile digitale optice sau coaxiale permit conectarea la un DAC extern, recomandarea noastra mergand catre amplificatoarele din gama CX, care au integrate excelentele DACuri Wolfson.

Sasiul este metalic si este tratat impotriva vibratiilor mecanice, astfel incat citirea discurilor sa se desfasoare optim.

Alimentarea foloseste un transformator toroidal, iar cablajul este optimizat cu trasee scurte in calea de semnal.


Specificatii CD Player Cambridge Audio CXC

Specificatii Alte caracteristici: Max power consumption
25 W
Standby power consumption
<0.5W
Digital audio outputs
S/PDIF coaxial and TOSLINK optical
S/PDIF output impedance
<75ohms
Dimensiuni: 85 x 430 x 315mm
Greutate: 4.7kg
Tip player CD Transport

Nu sunt recenzii pentru CD Player Cambridge Audio CXC. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare