CD Player Bryston BCD-1

  • CD Player Bryston BCD-1
Solicita pret!
ATENTIE: Acest produs nu se mai fabrica, fiind inlocuit cu un model mai performant.
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bryston BCD-1 CD player de cea mai inalta clasa - Redbook, folosind circuite analogice de proprietate Bryston Clasa-A, o unitate optica de calitate, si un DAC Crystal 192K/24Bit.

Avantajul solutiei CD Player (spre deosebire de un DAC separat si unitate de transport) este eliminarea jitter-ului. Pentru performante optime unitatea de transport si DAC trebuie sa utilizeze aceeasi MASTER CLOCK. În cazul în care semnalul de ceas de la unitatea de transport nu este sincronizat cu semnalul de ceas de la DAC jitter se face observat. În DAC extern intrarea digitala trebuie sa aibe re-clicking, în scopul de a reduce jitter. Jitter este definit ca nepotrivirea in timp a semnalului digital. Timingul tuturor impulsurilor 1 si 0 este de o importanta extrema. Nu este suficient sa se obtina seria corespunzatoare de biti; acei biti trebuie sa fie convertite înapoi în muzica cu referinte la intervale de timp în cazul în care muzica a fost digitalizata. Aceste erori de sincronizare (jitter) sunt punctul cheie in calitatea audio. Cu player CD Bryston ceasul MASTER si unitatea de transport sunt sincronizate perfect pentru a elimina orice posibilitate de jitter care afecteaza calitatea sunetului player-ului.

Circuitul de DAC integrat (cip) prevede conversia semnalului digital in domeniul analogic. DAC-ul folosit în BCD-1 este un Crystal CS4398. CS4398 este un hibrid multi-bit delta-sigma DAC. Aceasta este o descriere destul complicata, care se refera la un cip de generatie avansata folosind o combinatie de mai multe metode diferite pentru a optimiza procesul de conversie. Acest DAC utilizeaza un proces de over-sample a intrarii digitale de 128 ori.

Over sampling inseamna ca semnalele sunt re-citite (2x, 4x, 8x, etc) pentru a crea o frecventa de esantionare noua. Semnalele noi obtinute sunt apoi trecute printr-un filtru de interpolare pentru a crea o forma de unda cat mai aproape de analog. La iesirea acestui proces avem un semnal analogic foarte sensibil si este foarte important ca timingul a acestui proces sa fie foarte strâns controlat de un ceas low-jitter.

Circuitul DAC necesita, de asemenea, o sursa foarte curata digital de putere. Zgomotul aparut in alimentarea circuitului digital ar putea provoca bruiaj, jitter, si distorsiuni. Routarea circuitului incorecta pentru sursa de alimentare sau la conectare la masa poate introduce zgomot digital în circuitele analogice. Aceasta sursa de alimentare digitala este furnizata de o sursa separata cu reglaj precis si filtrare. DAC necesita, de asemenea, o sursa de alimentare de înalta calitate analogica, deoarece semnalul analogic este la cel mai mic nivel al sau atunci când intra si iese din DAC. Ca urmare, orice zgomot adaugat sau orice denaturare va fi puternic amplificat pe etajele ulterioare. Deci exista si pentru partea analogica o sursa separata, cu relglare precisa si filtrare.

Rezolvand partea digitala a ecuatiei in mod corect este numai începutul. Odata ce semnalul pleaca din DAC este tamponat si crescut in putere de catre amplificatoare operationale. În Bryston BCD-1acestea sunt construite folosind dispozitive discrete (tranzistori individuali, rezistente, condensatori) în loc de circuite integrate utilizate în mod obisnuit. Utilizarea dispozitivelor discrete permite proiectarea unui circuit care se potriveste exact nevoilor DAC. Utilizarea de circuite integrate implica întotdeauna compromisuri, deoarece acestea sunt concepute ca scop general. Dispozitivele discrete de asemenea permit iesiri mai puternice de la amplificatoare operationale, deoarece caldura din tranzistori si driverul de iesire este separata de alte dispozitive. Într-un circuit integrat aceasta caldura poate afecta restul circuitelor, deoarece totul este pe un singur cip.

Dispozitivele discrete permit, de asemenea, potrivirea perfecta a caracteristicilor importante, cum ar fi impedantele de intrare si de iesire pe baza cerintelor specifice. Amplificatoarele discrete operationale pot fi, de asemenea, concepute pentru a mai se potrivi mai îndeaproape cu sursa lor de energie, ceea ce duce la reducerea distorsiunilor suplimentare si a zgomotului. Dispozitivele discrete pot fi testate foarte precis pentru a satisface tolerantele specifice si pot fi comparate între ele atunci când un design de performanta este de dorit. Circuitele integrate au un numar mare de componente pe un singur cip si nu este practic sa se faca mai mult decât o testare si sortare la nivel înalt. Bryston face acest lucru la un nivel mult mai fin folosind cu dispozitive discrete, ceea ce duce la o calitate superioara a sunetului.

Bryston asambleaza si testeaza manual si individual fiecare produs. Se folosesc exclusiv numai cele mai bune componente, cum ar fi rezistori 1% metal film, condensatori polistiren, si tranzistori selectati si ajustati manual, cu scopul de a reduce zgomotul si distorsiunile la minimul absolut. Bryston aplica tehnici si materiale particularizate în constructia de zi cu zi a echipamentelor electronice, care sunt de obicei utilizate în industria militara si aerospatiala. Aderarea noastra traditionala la piesele de proprietate Bryston si tehnici sofisticate de constructie si de testare previne variatia de la unitatea la unitate tipica produselor fabricate in masa si da siguranta ca amplificatorul dvs. va functiona timp de multi ani, fara probleme. Acestea previn, de asemenea, orice variatie de calitate intre unitati, rezultatul inevitabil al oricarui produs fabricat manual.

Cu o claritate si gama dinamica crescuta a inregistrarilor de astazi - sonore si de film, aveti nevoie de echipamente care nu doar egaleaza, dar depasesc parametrii materialului muzical disponibil. Bryston BCD-1 CD Player este fara egal în atingerea acestui obiectiv de performanta.

Paticularitati:

Redbook CD and CDR playback
Fully Discrete Bryston Class A analog output stage
Crystal 192k/24bit DAC
Over-sampling is 128 times
Independent Analog and Digital power supplies
Balanced XLR and Unbalanced RCA Stereo outputs
Transformer coupled SPDIF and AES EB
Digital outputs
Optical output
RS-232 software upgrade
Remote 12 Volt Trigger
Full function IR remote control
CD remote operates other Bryston products volume up/down/mute
Cosmetically matches C-Series BP26/MPS2

Specificatii CD Player Bryston BCD-1

Tip player CD/SACD Player
CD Player Bryston BCD-1
PDF 1 CD Player Bryston BCD-1
CD Player Bryston BCD-1
PDF 2 CD Player Bryston BCD-1
CD Player Bryston BCD-1
PDF 3 CD Player Bryston BCD-1
CD Player Bryston BCD-1
PDF 4 CD Player Bryston BCD-1
CD Player Bryston BCD-1
PDF 5 CD Player Bryston BCD-1
CD Player Bryston BCD-1
PDF 6 CD Player Bryston BCD-1
CD Player Bryston BCD-1
PDF 7 CD Player Bryston BCD-1

Nu sunt recenzii pentru CD Player Bryston BCD-1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare