CD Player Bada HD-26 GM

  • CD Player Bada HD-26 GM
  • CD Player Bada HD-26 GM
  • CD Player Bada HD-26 GM
  • CD Player Bada HD-26 GM
5141,50 RON 4777,50 RON
Cantitate:
+
De la: 856.92 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

HD-26 (top-loading style CD player) expune ├«n primul r├ónd un design rafinat ┼či str─âlucitor, o combina┼úie reu┼čit─â ├«ntre func┼úie ┼či form─â, static ┼či dinamic, cu o c─âldur─â deosebit─â ├«n acurate┼úea lor. Chiar de la prima audi┼úie, sunetul audiofil ce eman─â din toate detaliile devine ┼či el extrem de evident - caracteristicile ┼či parametrii laserului de citire au fost studiate ├«ndelung p├ón─â la perfec┼úiune ┼či implementate impecabil ├«nc─â din faza de proiectare. Rezolv├ónd cu grij─â fiecare detaliu legat de sistemul anti-vibra┼úii, instalarea optim─â a componentelor pe cablaj, acurate┼úea mecanismului servo, stabilitatea acestui cd player ┼či reproducerea detaliilor din sunet au fost puternic recompensate.
├Än timpul dezvolt─ârii lui HD-26, Bada a primit ┼či certificare european─â CE, astfel ├«nc├ót tot designul acestui cd player respect─â normele acestui standard. Cu o bun─â compatibilitate electromagnetic─â, claritatea sunetului este semnificativ ├«mbun─ât─â┼úit─â ├«n acest cd player.
Conceptul de extensie a sunetului a fost implementat încă din sursa de alimentare.

Dupa ├«ndelungi cercet─âri ┼či compara┼úii s-a ales DAC-ul CS4392 de la Cirrus Logic. Cu multe branduri celebre folosind acest DAC se poate spune despre calitatea sunetului c─â este asigurat─â.
├Än acela┼či spirit ┼či circuitul de filtrare a fost proiectat la standarde ├«nalte pentru a sus┼úine excelenta performan┼ú─â a DAC-ului lu├ónd din nou foarte ├«n serios fiecare detaliu de implementare pentru a dezvolta un cd player atractiv cu evidente calit─â┼úi muzicale.
Sistemul optic avansat de la Sony cu mecanism top-loading ├«mbun─ât─â┼úit de mare stabilitate ┼či circuitul servo de la Philips completeaz─â sistemul clock de ├«nalt─â acurate┼úe ce asigur─â citirea rapid─â a datelor de pe cd ┼či mic┼čoreaz─â efectiv distorsiunile de liniaritate.
Pentru interferen┼úe minime, sursa de putere at├ót pentru circuitele analogice c├ót ┼či pentru cele digitale este asigurat─â de 2 transformatoare de elit─â R-Core separate.
├Än cele din urm─â, pentru o versatilitate maxim─â HD-26 ofer─â 4 tipuri de ie┼čiri: ie┼čiri pe tuburi (2 x 12AU7), ie┼čiri OP (amplificatoare opera┼úionale) RCA, ie┼čiri balasate XLR ┼či ie┼čire digital─â coaxial─â.Specificatii CD Player Bada HD-26 GM

Specificatii ÔÇó DAC Cirrus Logic CS4392 ÔÇó Transportor Sony de ├«nalt─â precizie
ÔÇó Semnal/Zgomot: > 95dB (A) ÔÇó R─âspuns ├«n frecven┼ú─â: 10-20000Hz ÔÇó THD : < 0.005% ÔÇó Ie┼čiri balansate (XLR) ┼či standard (RCA) ÔÇó Ie┼čire digital─â coaxial─â Low-Jitter S/PDIF
ÔÇó Tensiune re┼úea: 220V AC ÔÇó Finisaj argintiu sau negru ÔÇó Dimensiuni: 430mm x 400mm x129mm
ÔÇó Greutate: 13,00kg ÔÇó Garan┼úie: 36 luni (12 luni pentru tuburi)
Tip echipament 10
Tip player CD/SACD Player
Lungime Cablu 1

Nu sunt recenzii pentru CD Player Bada HD-26 GM. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare