Casti Wireless AKG Y45BT

  • Casti Wireless AKG Y45BT
664,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 110.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Y45BT oferă sunet la calitate AKG printr-o pereche ușoară de căști on-ear ce se adresează nevoilor tale de conectivitate, comoditate, portabilitate și stil.

Prin dimensiunile reduse, căștile on-ear AKG Y45BT reprezintă soluţia perfectă pentru a te bucura de calitatea sunetului în propriul stil, fiind concepute pentru a oferi mult mai mult decât performanţe audio la nivel înalt. Prin conectivitatea Bluetooth®, ele simplifică experienţa hands-free, conectivitatea smartphone și oferă un plus de mobilitate datorită propriei surse de alimentare.

Pe lângă un design elegant și confort, Y45BT oferă și posibilitatea de pliere, fiind astfel perfecte pentru deplasări. Sunetul clar de calitate profesională AKG se îmbină cu comoditatea, confortul, portabilitatea și funcţionalitatea unor căști mai mici pentru a oferi un produs potrivit stilului tău de viaţă.


Specificatii Casti Wireless AKG Y45BT

Specificatii Frequency Response 17 Hz to 20 kHz
Maximum Input Power 100 mW
Input Impedance 32 ohms
Sensitivity 120 dB SPL/V
GENERAL SPECIFICATIONS
Cable 1.0 m
Connector Jack plug 3.5mm
Colour Black / White
Tip Echipament Casti On Ear (supra-aurale)

Nu sunt recenzii pentru Casti Wireless AKG Y45BT. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare