Casti Sumvision Nemesis Akuma wired

  • Casti Sumvision Nemesis Akuma wired
  • Casti Sumvision Nemesis Akuma wired
  • Casti Sumvision Nemesis Akuma wired
  • Casti Sumvision Nemesis Akuma wired
  • Casti Sumvision Nemesis Akuma wired
  • Casti Sumvision Nemesis Akuma wired
209,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 34.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Supports multiple different platforms

The Nemesis Akuma wired gaming headset is a versatile gaming headset that can support many different types of platforms giving you the option to use it on a variety of different devices.

High quality chat

Converse with a highly responsive and adjustable microphone that is completely detachable turning your AKUMA gaming headset into a full audio headphone.

Wired headset

Wired stereo headset with independant game and chat volume adjustment available.

High quality digital stereo audio

Utilising digital fibre audio the AKUMA headet provides crisp and crystal clear audio for your gaming, music and video needs.

Soft pleather earcups

Soft pleather earcups sit over your ears providing you high comfort for hours of gaming and music sessions giving you full immersion.

Ergonomic design

The Akuma headset comes with a flexible ergonomic design that has fully adjustable headband providing high comfort for gaming and music needs.


Specificatii Casti Sumvision Nemesis Akuma wired

Specificatii Sampling frequency: 48 Khz
Microphone sensitivity: -58dB
Speaker impedance: 32 ohms
Frequency response: 20Hz - 20 Khz
Receiving sensitivity: -85dB
Speaker 40 mm
Tip Casca Casti Gaming

Sumvision

Un adevarat furnizor universal de componente de cea mai buna calitate pentru domeniile numite componente PC, periferice si dispozitive de stocare, tehnologii IT si retelistica, media playere, tablete si sisteme de Securitate. Cu o abordare bazata pe implementarea tehnologiilor corecte pentru fiecare clasa de produse, Sumvision s-a impus rapid pe piata prin calitate la preturi accesibile.

Mai mult, au facut si munca de pionierat in industrie, fiind cei care au propus clientilor produse unice, precum Cyclone Micro, cel mai compact media player portabil din lume. Cu peste 10 ani de experienta pe piete foarte mari din Europa, Australia, Africa de Sud si China, Sumvision propune o gama extrem de larga de produse care nu pot fi trecute cu vederea, fiindca inglobeaza tehnologii avansate, sunt durabile si foarte avantajoase din punct de vedere financiar. 

Nu sunt recenzii pentru Casti Sumvision Nemesis Akuma wired. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare