Casti OPPO PM-1

  • Casti OPPO PM-1
  • Casti OPPO PM-1
  • Casti OPPO PM-1
  • Casti OPPO PM-1
  • Casti OPPO PM-1
  • Casti OPPO PM-1
6329,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 1054.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Castigatoarele titlului “Cele Mai Bune Casti” premiate de EISA 2014-2015
PM-1 Casti Magnetice Plane
Tehnologie Magnetica Plana Proprietara Oppo
Mod de Viata, Sunet Natural
Sensibilitate Inalta si Scalabilitate
Garnituri speciale, masa redusa pentru extra-confort

Oppo PM-1 casti magnetice plane ofera un mod de gandire diferit despre acest tip de tehnologie

Castile PM-1 sunt caracterizate de o relatie stransa intre un sunet natural, dinamic, confort si masa redusa. Ele sunt rezultatul mai multor ani de cercetare si dezvoltare ale unei echipe de ingineri pasionati de audio-acustica, oameni de stiinta in chimie si stiinta materialelor si audiofili. Tehnologia este definita de o gama larga de solutii inovatoare care ofera performante exceptionale.

Avantajele tehnologiei magnetice plane se bazeaza pe faptul ca intr-un driver plan sunetul este generat de o diafragma foarte subtire si usoara sunetul fiind deasemenea condus in intreaga suprafata radiant in mod egal. Sunetul intra in ureche ca o unda plana numit ERP (ear reference point − punct de referinta al urechii) cu toate componentele spectrului fazate. Un driver dinamic tip al unei casti normale este caracterizat de diferente de faza si neregularitati si deci de coerenta din pricina varfurilor si a impulsurilor sonore foarte scurte. Un driver magnetic plan are si avantajul unei impedante pur rezistive. Acesta are un model conductiv plat fara nicio componenta inductiva care elimina inductanta legata de distorsiunile IM comune castilor dinamice. O incarcare rezistiva asigura deasemenea ca orice amplificator va induce in casti un semnal fara schimbari in balanta spectrala.

Oppo integreaza unic mai multe inovatii si metode proprietare dezvoltate de-a lungul anilor uzitand cele mai recente descoperiri in tehnologia materialelor si tehnicilor de fabricatie. Rezultatele acestor cercetari s-au concentrat pe eliminarea problemelor care afecteaza adesea castile magnetice plane si anume, sensibilitatea scazuta, masa mare, stabilitatea scazuta a diafragmei si fiabilitatea si astfel a creat o tehnologie noua in domeniu. Castile magnetice plane Oppo utilizeaza un magnet FEM optimizat cu magneti de inalta energie din Neodymium. O mare diafragma plana ovala este pozitionata intr-un camp magnetic uniform. Diafragma este constituita din conductori plati organizati ca o spirala pe ambele parti ale unui film subtire de polimer. Sistemul magnetic si modul de aranjare al conductorului sunt optimizate pentru o putere maxima de conducere ceea ce se reflecta in sensibilitate iar forta aplicata pe suprafata radianta ofera coerenta. Diafragma este formata din 7 straturi extrem de fine fiecare avand importanta sa in performanta, fiabilitate, longevitate.

Avantajele tehnologiei Oppo legate de castile magnetice plane constau intr-un sunet deschis, transparent, extrem de dinamiccu tonuri foarte echilibrate si distorsiuni foarte mici avand un sunet aparte pentru fiecare tip de muzica si dand nastere unui inalt nivel emotional. Imbinand clasicul cu hightech-ul PM-1 arata la fel de bine la caldura caminului cat si in miscare combinate cu un dispozitiv mobil de inalta rezolutie.Specificatii Casti OPPO PM-1

Specificatii Coerenta de faza − Cand sunetul patrunde in ureche el intra ca o unda plana si toate componentele sale sunt fazate. Un driver clasic pentru casti intrerupe aceasta coerenta creand o diferenta de faza intre componentele sunetului auzul reconstruind un semnal imperfect. Driver-ul Oppo magnetic plan are o coerenta mult mai buna de faza decat orice alta casti cu membrana pentru ca vibratiile membranei vibreaza in cele doua sensuri introducand rupturi si intarziind semnalul acustic.
Impedanta Pur Rezistiva − Driver-ul magnetic plan de la Oppo are un tipar de conducere plat care nu are nicio componenta inductiva. Aceasta elimina inductanta legata de distorsiunile de intermodulare care este cel mai adesea comuna drivere-lor dinamice cu impedanta inalta si care solicita bobina la schimbarile frevente de voce.
Stabilitate, Consecventa, Fiabilitate − Multe casti magnetice plane au abateri de echilibru intre cele doua canale si reproducerea stereo de calitate este conditionata de o potrivire perfecta intre stanga si dreapta. In procesul de fabricatie al Oppo PM-3 driver-ele sunt foarte bine reglate pentru a asigura o potrivire optima intre cele doua canale.
Diafragma cu 7 straturi − Driver-ul magnetic plan Oppo are o diafragma construita din 7 straturi de material subtire care ofera o performanta excelenta, fidelitate si longevitate. Constructia diafragmei asigura o stabilitate foarte buna in conditii de stress termic si vibratii.
Bobina dubla − Diafragma utilizeaza un model de bobina spiralat asezat pe un miez de aluminiu plat, infasurarea fiind de fiecare parte a driver-ului. Design-ul cu doua fete permite de doua ori mai multi conductori in campul magnetic ceea ce duce la o sensibilitate mai mare si forta.
FEM − Sistem Magnetic Optimizat − Un sistem magnetic optimizat cu energie foarte inalta bazat pe magnet cu Neodymium este utilizat pentru a crea sensibilitate si coerenta maxima dar si forta a driver-ului.
Optimizare pentru utilizare mobila − Multe casti magnetice plane au o sensibilitate cu mult sub 100 dB si necesita amplificatoare foarte puternice. Oppo PM-3 are o sensibilitate de 102 dB, ceea ce ii permite utilizarea cu dispozitive mobile. Impedanta sa redusa permite utilizare cu smartphone care ofera o impedanta scazuta din pricina castilor din dotare tip in-ear.
Material si executie de calitate − Oppo PM-3 are o construtie solida din otel iar materialele nemetalice sunt de cea mai buna calitate. Castile au fost testate in conditii extreme de stress mecanic si de mediu in scopul a avea durabilitatea si a avea performante deosebita asociate cu o durata de viata cat mai lunga.
Componente usor de inlocuit − Oppo PM-1 are pernite auriculare montate pe insertii de cauciuc ce pot fi usor inlocuite sau curatate. Are un design care permite inlocuirea facila a variantei din piele a acestora cu o varianta de velur. Cablul este detasabil si se foloseste jack de 2.5 mm la casca, iar in partea opusa jack clasic de 6.35 mm precum si cel de 3.5 mm pentru prrabilitate. Ca accesorii premium pachetul contine cablu cu mufa 6.35 mm OCC invelit in manson negru. O geanta deosebita insoteste si protejeaza castile iar setul suplimentar de tampoane de velur ofera o semnatura distincta.

Specificatii Casti
Tip Driver Magnetic Plan
Marime Driver 85 x 69 mm oval
Sistem Magnet Simetric push-pull Neodymium
Raspuns in Frecventa in Camp Liber 10 − 50.000 Hz
Putere Max. Intrare Termen Lung 500 mW in acord cu IEC 60268-7
Puls Max. Intrare 2 W

Specificatii Driver
Model PM-1
Principiu Acustic Deschis
Cuplare Ureche Circumaural
Impedanta Nominala 32 Ohm
Sensibilitate 102 dB in 1 mW
Cabluri Cablu 3 m detasabil OCC 6.35 mm Cablu 1 m detasabil OFC 3.5 mm
Conectori cablu Iesire: 2.5 mm mono mini jack Intrare: jack stereo 6.35 mm, jack stereo 3.5 mm
Masa 395 grame (fara cabluri)
Accesorii Pad-uri de velur Geanta de transport si pastrare Manual Utilizator iple Open back
Ear Coupling Circumaural
Nominal Impedance 32 Ohm
Sensitivity 102 dB in 1 mW
Clamping Pressure 5 N
Cables 3 m detachable OCC cable (6.35 mm)
1 m detachable OFC cable (3.5 mm)
Cable Connectors Output: 2.5 mm mono mini jacks
Input: 6.35 mm stereo jack, 3.5 mm stereo jack
Weight 395 g (without cable)
Included Accessories Wooden Box
Carrying Case
6.35 mm and 3.5 mm cables
Original set of lambskin leather ear pads
Alternative set of lambskin leather ear pads
Set of velour ear pads
User Manual
Driver Specifications
Driver Type Planar Magnetic
Driver Size (Oval) 85 x 69 mm
Magnet System Symmetric push-pull neodymium
Frequency Response
In Free-Field 10 - 50,000 Hz
Long-Term
Max Input Power 500 mW according to IEC 60268-7
Pulse Max Input Power 2 W
Tip Casca Casti High-End
Conectare Sursa Jack Stereo
Mod Constructie Casti Deschise
Casti OPPO PM-1
PDF 1 Casti OPPO PM-1

Nu sunt recenzii pentru Casti OPPO PM-1 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare