Casti Harman/Kardon Soho BT

  • Casti Harman/Kardon Soho BT
  • Casti Harman/Kardon Soho BT
  • Casti Harman/Kardon Soho BT
  • Casti Harman/Kardon Soho BT
1334,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 222.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Căștile Harman Kardon SOHO BT reprezintă un produs elegant, ușor de utilizat, realizat pentru a fi mereu în mișcare. Datorită designului de pliere și ușurinţei cu care pot fi transportate, aceste căști inteligente și elegante sunt partenerul de deplasare pe care probabil că nu-l vei da jos niciodată, pielea cusută și oţelul inoxidabil accentuând eleganţa și echilibrul construcţiei căștilor. Combinând tehnologiile NFC, Bluetooth și controalele tactile integrate pe cască, SOHO BT sunt companionul perfect pentru orice deplasare. Conform așteptărilor atunci când vine vorba de Harman Kardon, sunetul este superb, datorită difuzoarelor de 30 mm și neo-traductoarelor de înaltă performanţă, bucurându-te de înalte cristaline și un răspuns de bas rafinat. Fie că le folosești pentru muncă sau distracţie, aceste căști on-ear indispensabile oferă conectivitate wireless pentru o gamă din ce în ce mai largă de dispozitive. Reflectându-ţi propriul simţ stilistic, le vei privi ca pe o componentă esenţială a vieţii tale active de zi cu zi.

Specificatii Casti Harman/Kardon Soho BT

Specificatii Frequency Response 20 Hz~20 kHz
Maximum Input Power 30 mW
Input Impedance 32 ohms
GENERAL SPECIFICATIONS
Colour Black , White , Brown
Tip Casca Casti Bluetooth
Mod Constructie Casti Inchise

Nu sunt recenzii pentru Casti Harman/Kardon Soho BT. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare