Casti DUNU Top-Sound Titan 1

 • Casti DUNU Top-Sound Titan 1
 • Casti DUNU Top-Sound Titan 1
 • Casti DUNU Top-Sound Titan 1
 • Casti DUNU Top-Sound Titan 1
599,00 RON / Bucata 499,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 99.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


DUNU Top-Sound este unul dintre cei mai mari producatori de casti din China. Producand produse in-ear au ajuns la cel mai inalt nivel de calitate posibil
DUNU Top-Sound beneficiaza de respectul tuturor, toate recenziile au doar cuvinte de lauda, utilizatorii fiind extrem de incantati de calitatea produselor, de fiabilitatea lor, de sunetul unic, puternic, clar, dinamic, natural si muzical
DUNU Top-Sound are recenzii de 5 stele in majoritatea publicatiilor de specialitate; WhatHiFi, HiFiHeadphones, Headfonia, avand totodata nenumarate premii pentru cele mai bune casti din lume pentru bugetul sau.
Produsele DUNU Top-Sound beneficiaza de cea mai noua tehnologie, folosind drivere proprii, materiale de cea mai buna calitate. Modele Titan 5, Titan 3 si nu numai sunt destinate auditiei avand certificare internationala Hi-Res AUDIO, sunetul dinamic, basul precis, spatialitatea si redarea vociilor fac din produsele DUNU Top-Sound printre cele mai bune din lume


Armed with superior dynamic drivers with nano class titanium diaphragm allows Dunu's Titan 1 earphones to rise above the rest. Different from traditional dynamic transducers this driver offers precise transient response with clean and refined structure creating compelling bass response and crisp trebles.

To allow the Titan 1 to handle high power without distortion, the titanium diaphragm is able to create superior sonic clarity and transparency by spreading the energy evenly across its surface. With the exceedingly precise crafted diaphragm the Titan 1 restores the power and pace back into the sound image with both power and precision to achieve superior sound. By uniting the characteristics of fast transient response similar to balanced armature and the power of dynamic transducer.

Titan 1′s main body is crafted out of metal, ensuring both strength and aesthetics. It also comes with eartips of various sizes for maximum isolation and comfort. Further features include metal pin, cable guide and portable hard storage case.

Incredible power in perfect balance.

Titanium Drivers
Nano class T-diaphragm drivers produce perfect transient response with powerful bass and enhanced treble clarity while retaining a natural yet energetic sound offering an uncoloured life-like listening experience.

Innovative Design
Dunu's Titan 1 in-ear earphones have been designed to nestle in the ear comfortably without entering the ear canal too deeply. Together with vent holes in the metal housing the Titan 1 offers powerful and natural sound with the impression of open backed headphones.

Metal Housing
Precision engineered solid stainless steel housing diminishes resonance and ensures durability while exerting timeless beauty.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

 • Driver: 13mm Titanium Diaphragm Dynamic Driver
 • Impedance: 16Ω
 • Sensitivity: 90dB
 • Reproduction Frequency: 20Hz-30kHz
 • Cable Length: 1.2m
 • Plug: 3.5mm Stereo Mini
 • Weight: 18g

FEATURES

 • Precision engineered solid stainless steel construction
 • Dynamic drivers with nano class titanium diaphragm
 • Powerful bass and enhanced treble clarity
 • Metal angled jack connector and splitter
 • Large selection of silicone eartips (S/M/L)
 • Sleek hard carrying case

PACKAGE INCLUDES

 • Dunu Titan 1 Earphones
 • Silicone eartips (S/M/L)
 • 3.5mm to 6.35mm adaptor
 • Carrying caseSpecificatii Casti DUNU Top-Sound Titan 1

Specificatii Driver: 13mm Titanium Diaphragm Dynamic Driver
Impedance: 16Ω
Sensitivity: 90dB
Reproduction Frequency: 20Hz-30kHz
Cable Length: 1.2m
Plug: 3.5mm Stereo Mini
Weight: 18g
Tip Casca Casti Sport & Travel
Info Producator Filozofie si perspectiva O scurta introducere

DUNU a fost initial un producator OEM/ODM infiintat in 1994 care se concentra pe dezvoltarea, producerea si comercializarea castilor profesionale si in­ear. Acum DUNU a devenit un producator international renumit de casti avand si capacitatea de a dezvolta difuzoare. In plus, DUNU preia conducerea in dezvoltarea 6μ、5μ si 4μ precum si in producerea a diverse membrane compozite si metalice de acuratete inalta. DUNU sparge astfel monopolul producatorilor japonezi si germani. Intre timp, DUNU a achizitionat multe studii acustice si patente internationale.

Cercetare si dezvoltare = Increderea clientului

Cu o experienta de ani de zile, DUNU isi stabileste pozitia de lider in domeniul productiei de casti si echipamente de acustica. Sediul central din Taiwan este centru de vanzari, cercetare, dezvoltare si administrare. DUNU cultiva auto­dezvoltarea si cercetarea activa, pastrand tehnologia cheie si operand cu comunicare completa pas cu pas in fiecare proces. Astfel, Dunu castiga increderea clientilor.

Echipamente

DUNU are un set intreg de analizori de frecventa de raspuns B rüel & Kjær din Danemarca s i un analizor Sunlight pentru frecventa de raspuns. Ani buni, doar firmele japoneze si­au permis sa detina o tehnologie atat de avansata. DUNU a introdus aceasta tehnologie Hi­tech investind masiv. Intre timp, DUNU a investit de asemenea si in constructia celei mai avansate camere de izolare fonica detinute de producatorii de casti din Asia.

Fabrica si Certificate

Fabrica DUNU are certificare ISO 9001 si CE prin investirea continua a unor sume mari in echipamente hardware. De aceea, DUNU detine tehnologia care permite producerea componentelor de plastic prin tehnica In­Mold (IMD), Sputter si tehnologie de turnare. DUNU are peste 2.300 de angajati si peste 10 ani experienta in domeniu.

Toate produsele DUNU sunt conforme cu legile si reglementarile ecologice.

Fabrica DUNU se afla in orasul Dong Guan, Guangdong, China. Cu ingineri experimentati, masinisti, operatori si echipamente precise, DUNU poate satisface cerinte mari de productie si calitate. Reguli clare privind managmentul calitatii, au fost aplicate din stadiile timpurii ale productiei. Cu ajutorul tehnologiei, DUNU continua sa testeze, examineze, imbunatateasca si sa­si rafineze produsele, pentru a atinge perfectiunea atat in interior cat si la exterior.

2004 ­ apare marca Dunu In acelasi an, Dunu a dezvoltat prima casca metalica S01, care a fost extrem de apreciata de clientii locali.

2006 ­ Dunu dezvoltata casca de metal in­ear DN­EX01 si are ca scop sa concureze cu branduri straine pe aceeasi scena cu China care a facut componente pentru casti.

2006 ­ a aparut prima casca in­ear cu armatura din China

2007 ­ primele casti cu armatura personalizate au fost produse si comercializate la scala mica

2009 ­ DUNU dezvolta unitatea dinamica de cea mai mica dimensiune 5,8mm. Cu ajutorul tehnologiei de inalta calitate in producerea membranei vibratoare, am reusit sa oferim unitatilor mici o gama de sunet mai larga cu o densitate mai bogata.

2010 ­ DUNU planuieste sa lanseze pe piata simultan, 8 modele noi de casti. 2010 ­ dezvolta sistemul dinamic stereo pe care doreste sa il patenteze. 2011 ­ lanseaza pe piata 4 modele de casti in­ear.


Nu sunt recenzii pentru Casti DUNU Top-Sound Titan 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare