Casti DUNU Top-Sound DN-22M

 • Casti DUNU Top-Sound DN-22M
239,00 RON / Bucata 189,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 39.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


DUNU Top-Sound este unul dintre cei mai mari producatori de casti din China. Producand produse in-ear au ajuns la cel mai inalt nivel de calitate posibil
DUNU Top-Sound beneficiaza de respectul tuturor, toate recenziile au doar cuvinte de lauda, utilizatorii fiind extrem de incantati de calitatea produselor, de fiabilitatea lor, de sunetul unic, puternic, clar, dinamic, natural si muzical
DUNU Top-Sound are recenzii de 5 stele in majoritatea publicatiilor de specialitate; WhatHiFi, HiFiHeadphones, Headfonia, avand totodata nenumarate premii pentru cele mai bune casti din lume pentru bugetul sau.
Produsele DUNU Top-Sound beneficiaza de cea mai noua tehnologie, folosind drivere proprii, materiale de cea mai buna calitate. Modele Titan 5, Titan 3 si nu numai sunt destinate auditiei avand certificare internationala Hi-Res AUDIO, sunetul dinamic, basul precis, spatialitatea si redarea vociilor fac din produsele DUNU Top-Sound printre cele mai bune din lume


With the DN-22M Dunu has a crafted an innovational all-metal earphone that offers professional tuned high resolution sound combined with smartphone compatibility, high noise isolation and an impressive accessories bundle.

Take pleasure in your music with deep bass, and crystal clear mid-high frequencies ready to satisfy music lovers off any genre. An excellent balance in frequencies with natural sound reproduction and smooth response makes the DN-22M a first choice for portable quality sound.

The remote with push function and microphone for smartphones enables users to can take and end calls without compromise. With an extensive array of accessories, superb sound and smartphone compatibility the DN-22M Detonator is a well thought out music machine.

Explosive portable sound.

Solid Build
To minimise vibrations that lead to distortion in audio the housing is crafted from solid metal. This design allows the DN-22M to offer not only a superior audio experience, but also long lasting usage.

Balanced Sound
The DN-22 is equipped with 9mm dynamic HQ drivers that offer excellent balance in frequencies with natural sound reproduction and a smooth response.

Noise Isolation
Special textured silicone eartips ensure secure fit and ambient noise attenuation. The DN-22M has been designed to reduce ambient noise significantly and prevent sound leakage.

Smartphone Control
A built in on-button remote with microphone on the cable offers call control on most smartphones making the DN-22 a truly versatile music machine.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

 • Driver type: Dynamic, 9mm
 • Sound pressure level: 112dB
 • Impedance: 16Ω
 • Frequency response: 20Hz-20kHz
 • Passive noise attenuation: 26dB
 • Weight: 27g
 • Plug: 3.5mm, gold-plated, angled
 • Cable length: 1.2m

FEATURES

 • Solid, durable, mirror-polished metal build
 • Highly efficient dynamic speaker system
 • Rich, full, and high detailed Mid-Low frequency performance
 • Excellent balance in frequencies with natural sound reproduction and smooth response
 • Passive noise isolation can block ambient noise by 26db
 • One button remote and mic compatible with most smartphones
 • Extensive accessory bundle

PACKAGE INCLUDES

 • Dunu DN-22M Detonator Earphones
 • 3 pairs wide nozzle silicone eartips (S/M/L)
 • 3 pairs narrow nozzle silicone eartips (S/M/L)
 • 1 pair bi-flange silicone eartips (M)
 • 1 pair triple-flange silicone eartips (M)
 • Shirt clip
 • Hard carrying case
 • Soft carrying pouch


Specificatii Casti DUNU Top-Sound DN-22M

Specificatii Driver type: Dynamic, 9mm
Sound pressure level: 112dB
Impedance: 16Ω
Frequency response: 20Hz-20kHz
Passive noise attenuation: 26dB
Weight: 27g
Plug: 3.5mm, gold-plated, angled
Cable length: 1.2m
Tip Casca Casti HandsFree pentru Telefon
Info Producator Filozofie si perspectiva O scurta introducere

DUNU a fost initial un producator OEM/ODM infiintat in 1994 care se concentra pe dezvoltarea, producerea si comercializarea castilor profesionale si in­ear. Acum DUNU a devenit un producator international renumit de casti avand si capacitatea de a dezvolta difuzoare. In plus, DUNU preia conducerea in dezvoltarea 6μ、5μ si 4μ precum si in producerea a diverse membrane compozite si metalice de acuratete inalta. DUNU sparge astfel monopolul producatorilor japonezi si germani. Intre timp, DUNU a achizitionat multe studii acustice si patente internationale.

Cercetare si dezvoltare = Increderea clientului

Cu o experienta de ani de zile, DUNU isi stabileste pozitia de lider in domeniul productiei de casti si echipamente de acustica. Sediul central din Taiwan este centru de vanzari, cercetare, dezvoltare si administrare. DUNU cultiva auto­dezvoltarea si cercetarea activa, pastrand tehnologia cheie si operand cu comunicare completa pas cu pas in fiecare proces. Astfel, Dunu castiga increderea clientilor.

Echipamente

DUNU are un set intreg de analizori de frecventa de raspuns B rüel & Kjær din Danemarca s i un analizor Sunlight pentru frecventa de raspuns. Ani buni, doar firmele japoneze si­au permis sa detina o tehnologie atat de avansata. DUNU a introdus aceasta tehnologie Hi­tech investind masiv. Intre timp, DUNU a investit de asemenea si in constructia celei mai avansate camere de izolare fonica detinute de producatorii de casti din Asia.

Fabrica si Certificate

Fabrica DUNU are certificare ISO 9001 si CE prin investirea continua a unor sume mari in echipamente hardware. De aceea, DUNU detine tehnologia care permite producerea componentelor de plastic prin tehnica In­Mold (IMD), Sputter si tehnologie de turnare. DUNU are peste 2.300 de angajati si peste 10 ani experienta in domeniu.

Toate produsele DUNU sunt conforme cu legile si reglementarile ecologice.

Fabrica DUNU se afla in orasul Dong Guan, Guangdong, China. Cu ingineri experimentati, masinisti, operatori si echipamente precise, DUNU poate satisface cerinte mari de productie si calitate. Reguli clare privind managmentul calitatii, au fost aplicate din stadiile timpurii ale productiei. Cu ajutorul tehnologiei, DUNU continua sa testeze, examineze, imbunatateasca si sa­si rafineze produsele, pentru a atinge perfectiunea atat in interior cat si la exterior.

2004 ­ apare marca Dunu In acelasi an, Dunu a dezvoltat prima casca metalica S01, care a fost extrem de apreciata de clientii locali.

2006 ­ Dunu dezvoltata casca de metal in­ear DN­EX01 si are ca scop sa concureze cu branduri straine pe aceeasi scena cu China care a facut componente pentru casti.

2006 ­ a aparut prima casca in­ear cu armatura din China

2007 ­ primele casti cu armatura personalizate au fost produse si comercializate la scala mica

2009 ­ DUNU dezvolta unitatea dinamica de cea mai mica dimensiune 5,8mm. Cu ajutorul tehnologiei de inalta calitate in producerea membranei vibratoare, am reusit sa oferim unitatilor mici o gama de sunet mai larga cu o densitate mai bogata.

2010 ­ DUNU planuieste sa lanseze pe piata simultan, 8 modele noi de casti. 2010 ­ dezvolta sistemul dinamic stereo pe care doreste sa il patenteze. 2011 ­ lanseaza pe piata 4 modele de casti in­ear.


Nu sunt recenzii pentru Casti DUNU Top-Sound DN-22M. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare