Casti DUNU Top-Sound DN-2000

 • Casti DUNU Top-Sound DN-2000
 • Casti DUNU Top-Sound DN-2000
 • Casti DUNU Top-Sound DN-2000
1699,00 RON / Bucata 1550,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 283.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


DUNU Top-Sound este unul dintre cei mai mari producatori de casti din China. Producand produse in-ear au ajuns la cel mai inalt nivel de calitate posibil
DUNU Top-Sound beneficiaza de respectul tuturor, toate recenziile au doar cuvinte de lauda, utilizatorii fiind extrem de incantati de calitatea produselor, de fiabilitatea lor, de sunetul unic, puternic, clar, dinamic, natural si muzical
DUNU Top-Sound are recenzii de 5 stele in majoritatea publicatiilor de specialitate; WhatHiFi, HiFiHeadphones, Headfonia, avand totodata nenumarate premii pentru cele mai bune casti din lume pentru bugetul sau.
Produsele DUNU Top-Sound beneficiaza de cea mai noua tehnologie, folosind drivere proprii, materiale de cea mai buna calitate. Modele Titan 5, Titan 3 si nu numai sunt destinate auditiei avand certificare internationala Hi-Res AUDIO, sunetul dinamic, basul precis, spatialitatea si redarea vociilor fac din produsele DUNU Top-Sound printre cele mai bune din lume


Equipped with a dynamic driver custom-made by DUNU and two Knowles balanced armature drivers, the DN-2000 offers an impressive audio performance fully optimised for on-the-go listening sessions with low impedance and rock solid aluminium alloy housing.

Dunu DN-2000 presents all audio in full realism, form the most intricate musical nuances to the explosive soundtracks of Hollywood blockbusters. Designed for artists and recording professionals, the full range acoustics of the DN-2000 suits music of all genres.

Stylish metal design that is both durable and comfortable and unique in-ear fit that can effectively reduce the environmental noise by 26 dB. The DN-2000 easily becomes a part of your life and brings unparalleled enjoyment. Experience every moment of your music experience like never before with Dunu.

Perfected portable listening.

Hybrid Drivers
Dunu DN-2000 IEM produce very clear mids and highs from the balanced armature drivers and manages to pull off clean deep bass response from it's dynamic divers. It produces plenty of lower bass without overpowering the other frequencies.

Solid Build
To minimise vibrations that lead to distortion in audio the housing is crafted from metal. This design allows the DN-2000 to offer not only a superior audio experience, but also a long lasting earphone.

O-Rings
Innovative o-rings allow for the earphone to have a deeper insertion for a more comfortable fit and improved sound quality by ensuring a secure seal. To reduce or enhance the bass response an eartip and o-ring change will achieve this easily.

Accessories
The extensive accessory bundle that comes with the DN-2000 includes silicone and Comply foam eartips in different sizes to find the perfect seal. Also includes ear hooks, flight and jack adaptors, o-ring spacers, fitting rubbers, shirt clip and a high quality aluminium alloy carrying case.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

 • Drivers: Dual balanced armature / single 10mm dynamic
 • Sound pressure level: 102dB
 • Impedance:16Ω
 • Frequency response: 10Hz - 30kHz
 • Passive noise attenuation: 26dB
 • Weight: 22g
 • Plug: 3.5mm, gold-plated, angled
 • Cable: 1.2m

FEATURES

 • Dual balanced armature and single dynamic driver hybrid design
 • Optimised for portable audio players
 • Metal o-ring spacers create distance between drivers and the ear canal for customisation of fit and sound
 • Isolating design reduces ambient noise and prevents sound leakage
 • Comply foam tips and silicone eartips ensure secure fit and noise isolation
 • Premium aluminium alloy protective case

PACKAGE INCLUDES

 • DN-2000 IEM Earphones
 • 3 pairs wide nozzle eartips (S/M/L)
 • 3 pairs narrow nozzle eartips (S/M/L)
 • 1 pair bi-flange eartips (M)
 • 1 pair of ear hooks
 • 6 pairs o-ring spacers
 • 4 pairs fitting rubbers
 • Flight adaptor
 • 6.35mm stereo jack adaptor
 • Aluminium alloy carrying case
 • Shirt Clip
Specificatii Casti DUNU Top-Sound DN-2000

Specificatii Drivers: Dual balanced armature / single 10mm dynamic
Sound pressure level: 102dB
Impedance:16Ω
Frequency response: 10Hz - 30kHz
Passive noise attenuation: 26dB
Weight: 22g
Plug: 3.5mm, gold-plated, angled
Cable: 1.2m
Tip Casca Casti High-End
Info Producator Filozofie si perspectiva O scurta introducere

DUNU a fost initial un producator OEM/ODM infiintat in 1994 care se concentra pe dezvoltarea, producerea si comercializarea castilor profesionale si in­ear. Acum DUNU a devenit un producator international renumit de casti avand si capacitatea de a dezvolta difuzoare. In plus, DUNU preia conducerea in dezvoltarea 6μ、5μ si 4μ precum si in producerea a diverse membrane compozite si metalice de acuratete inalta. DUNU sparge astfel monopolul producatorilor japonezi si germani. Intre timp, DUNU a achizitionat multe studii acustice si patente internationale.

Cercetare si dezvoltare = Increderea clientului

Cu o experienta de ani de zile, DUNU isi stabileste pozitia de lider in domeniul productiei de casti si echipamente de acustica. Sediul central din Taiwan este centru de vanzari, cercetare, dezvoltare si administrare. DUNU cultiva auto­dezvoltarea si cercetarea activa, pastrand tehnologia cheie si operand cu comunicare completa pas cu pas in fiecare proces. Astfel, Dunu castiga increderea clientilor.

Echipamente

DUNU are un set intreg de analizori de frecventa de raspuns B rüel & Kjær din Danemarca s i un analizor Sunlight pentru frecventa de raspuns. Ani buni, doar firmele japoneze si­au permis sa detina o tehnologie atat de avansata. DUNU a introdus aceasta tehnologie Hi­tech investind masiv. Intre timp, DUNU a investit de asemenea si in constructia celei mai avansate camere de izolare fonica detinute de producatorii de casti din Asia.

Fabrica si Certificate

Fabrica DUNU are certificare ISO 9001 si CE prin investirea continua a unor sume mari in echipamente hardware. De aceea, DUNU detine tehnologia care permite producerea componentelor de plastic prin tehnica In­Mold (IMD), Sputter si tehnologie de turnare. DUNU are peste 2.300 de angajati si peste 10 ani experienta in domeniu.

Toate produsele DUNU sunt conforme cu legile si reglementarile ecologice.

Fabrica DUNU se afla in orasul Dong Guan, Guangdong, China. Cu ingineri experimentati, masinisti, operatori si echipamente precise, DUNU poate satisface cerinte mari de productie si calitate. Reguli clare privind managmentul calitatii, au fost aplicate din stadiile timpurii ale productiei. Cu ajutorul tehnologiei, DUNU continua sa testeze, examineze, imbunatateasca si sa­si rafineze produsele, pentru a atinge perfectiunea atat in interior cat si la exterior.

2004 ­ apare marca Dunu In acelasi an, Dunu a dezvoltat prima casca metalica S01, care a fost extrem de apreciata de clientii locali.

2006 ­ Dunu dezvoltata casca de metal in­ear DN­EX01 si are ca scop sa concureze cu branduri straine pe aceeasi scena cu China care a facut componente pentru casti.

2006 ­ a aparut prima casca in­ear cu armatura din China

2007 ­ primele casti cu armatura personalizate au fost produse si comercializate la scala mica

2009 ­ DUNU dezvolta unitatea dinamica de cea mai mica dimensiune 5,8mm. Cu ajutorul tehnologiei de inalta calitate in producerea membranei vibratoare, am reusit sa oferim unitatilor mici o gama de sunet mai larga cu o densitate mai bogata.

2010 ­ DUNU planuieste sa lanseze pe piata simultan, 8 modele noi de casti. 2010 ­ dezvolta sistemul dinamic stereo pe care doreste sa il patenteze. 2011 ­ lanseaza pe piata 4 modele de casti in­ear.

Nu sunt recenzii pentru Casti DUNU Top-Sound DN-2000. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare