Casti DUNU Top-Sound DN-12

 • Casti DUNU Top-Sound DN-12
 • Casti DUNU Top-Sound DN-12
189,00 RON / Bucata 159,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 31.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


DUNU Top-Sound este unul dintre cei mai mari producatori de casti din China. Producand produse in-ear au ajuns la cel mai inalt nivel de calitate posibil
DUNU Top-Sound beneficiaza de respectul tuturor, toate recenziile au doar cuvinte de lauda, utilizatorii fiind extrem de incantati de calitatea produselor, de fiabilitatea lor, de sunetul unic, puternic, clar, dinamic, natural si muzical
DUNU Top-Sound are recenzii de 5 stele in majoritatea publicatiilor de specialitate; WhatHiFi, HiFiHeadphones, Headfonia, avand totodata nenumarate premii pentru cele mai bune casti din lume pentru bugetul sau.
Produsele DUNU Top-Sound beneficiaza de cea mai noua tehnologie, folosind drivere proprii, materiale de cea mai buna calitate. Modele Titan 5, Titan 3 si nu numai sunt destinate auditiei avand certificare internationala Hi-Res AUDIO, sunetul dinamic, basul precis, spatialitatea si redarea vociilor fac din produsele DUNU Top-Sound printre cele mai bune din lume


DN-12 Trident are centred around most the crucial quality when it comes to listening to music: Balance. Bass is deep, mids are clear throughout the entire spectrum, and the highs are lucid, with a presence you would expect from an earphone created by Dunu.

Advanced technology based upon a multilayer-membrane design prevents unwanted vibrations that lead to harmonic distortion. Patented full frequency enhancing system technology makes the frequency response ULTRA wide, bringing out the subsonic and high-frequency tones.

Included in the Dunu DN-12 Trident package is a wide array of silicone eartips to create that perfect fit for any ear size, which is imperative to get the best possible sound from earphones.

Discover balanced harmony.

Harmonious Sound
Dynamic driver design with a warm and balanced sound signature. The DN-12 Trident offers stunning detail as well as clear mids that are well separated.

Advanced Technologies
Based upon a multilayer-membrane design, the innovative properties of the DN-12 prevent unwanted vibration that leads to harmonic distortion.

Superior Build
Titanium body part manufactured by metal forging with mirror finished solid housing. High-class metal CNC crafted splitter with streamlined shape.

Extensive Accessories
PU leather pouch, three pairs of wide nozzle single flange eartips, three pairs of narrow nozzle single eartips, and one pair of bi-flanged eartips.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

 • Transducers/Drivers: Dynamic, 6.8mm
 • Frequency range: 10Hz - 20kHz
 • DC resistance: 16Ω
 • Sensitivity: 95dB at 1Khz/mW
 • Cable Length: 1.2m
 • Connector: 3.5mm gold plated
 • Weight: 22g

FEATURES

 • Big Bass, clear mids and lucid highs
 • Broad dynamic frequency ULTRA driver unit
 • Warm, pleasant and evenly-balanced sound signature
 • Excellent dynamic range across the spectrum
 • Extensive accessory bundle

PACKAGE INCLUDES

 • 2 pairs wide nozzle silicone eartips (S/M/L)
 • 3 pairs narrow nozzle silicone eartips (S/M/L)
 • 1 pair bi-flange silicone eartips
 • Soft PU leather pouchSpecificatii Casti DUNU Top-Sound DN-12

Specificatii Transducers/Drivers: Dynamic, 6.8mm
Frequency range: 10Hz - 20kHz
DC resistance: 16Ω
Sensitivity: 95dB at 1Khz/mW
Cable Length: 1.2m
Connector: 3.5mm gold plated
Weight: 22g
Tip Casca Casti Sport & Travel
Info Producator Filozofie si perspectiva O scurta introducere

DUNU a fost initial un producator OEM/ODM infiintat in 1994 care se concentra pe dezvoltarea, producerea si comercializarea castilor profesionale si in­ear. Acum DUNU a devenit un producator international renumit de casti avand si capacitatea de a dezvolta difuzoare. In plus, DUNU preia conducerea in dezvoltarea 6μ、5μ si 4μ precum si in producerea a diverse membrane compozite si metalice de acuratete inalta. DUNU sparge astfel monopolul producatorilor japonezi si germani. Intre timp, DUNU a achizitionat multe studii acustice si patente internationale.

Cercetare si dezvoltare = Increderea clientului

Cu o experienta de ani de zile, DUNU isi stabileste pozitia de lider in domeniul productiei de casti si echipamente de acustica. Sediul central din Taiwan este centru de vanzari, cercetare, dezvoltare si administrare. DUNU cultiva auto­dezvoltarea si cercetarea activa, pastrand tehnologia cheie si operand cu comunicare completa pas cu pas in fiecare proces. Astfel, Dunu castiga increderea clientilor.

Echipamente

DUNU are un set intreg de analizori de frecventa de raspuns B rüel & Kjær din Danemarca s i un analizor Sunlight pentru frecventa de raspuns. Ani buni, doar firmele japoneze si­au permis sa detina o tehnologie atat de avansata. DUNU a introdus aceasta tehnologie Hi­tech investind masiv. Intre timp, DUNU a investit de asemenea si in constructia celei mai avansate camere de izolare fonica detinute de producatorii de casti din Asia.

Fabrica si Certificate

Fabrica DUNU are certificare ISO 9001 si CE prin investirea continua a unor sume mari in echipamente hardware. De aceea, DUNU detine tehnologia care permite producerea componentelor de plastic prin tehnica In­Mold (IMD), Sputter si tehnologie de turnare. DUNU are peste 2.300 de angajati si peste 10 ani experienta in domeniu.

Toate produsele DUNU sunt conforme cu legile si reglementarile ecologice.

Fabrica DUNU se afla in orasul Dong Guan, Guangdong, China. Cu ingineri experimentati, masinisti, operatori si echipamente precise, DUNU poate satisface cerinte mari de productie si calitate. Reguli clare privind managmentul calitatii, au fost aplicate din stadiile timpurii ale productiei. Cu ajutorul tehnologiei, DUNU continua sa testeze, examineze, imbunatateasca si sa­si rafineze produsele, pentru a atinge perfectiunea atat in interior cat si la exterior.

2004 ­ apare marca Dunu In acelasi an, Dunu a dezvoltat prima casca metalica S01, care a fost extrem de apreciata de clientii locali.

2006 ­ Dunu dezvoltata casca de metal in­ear DN­EX01 si are ca scop sa concureze cu branduri straine pe aceeasi scena cu China care a facut componente pentru casti.

2006 ­ a aparut prima casca in­ear cu armatura din China

2007 ­ primele casti cu armatura personalizate au fost produse si comercializate la scala mica

2009 ­ DUNU dezvolta unitatea dinamica de cea mai mica dimensiune 5,8mm. Cu ajutorul tehnologiei de inalta calitate in producerea membranei vibratoare, am reusit sa oferim unitatilor mici o gama de sunet mai larga cu o densitate mai bogata.

2010 ­ DUNU planuieste sa lanseze pe piata simultan, 8 modele noi de casti. 2010 ­ dezvolta sistemul dinamic stereo pe care doreste sa il patenteze. 2011 ­ lanseaza pe piata 4 modele de casti in­ear.


Nu sunt recenzii pentru Casti DUNU Top-Sound DN-12. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare